MENIU

O televiziune americană se va lansa în România pe 5 noiembrie

Lansare în România

Televiziunea de filme şi seriale AMC, unul dintre cele mai importante şi populare branduri TV din SUA, se va lansa în România pe 5 noiembrie,

"Din 5 noiembrie, canalul favorit al Americii vine în România, vine în casele noastre!", spunea pe 15 octombrie compania AMC Networks, care deţine televiziunea AMC, într-un anunţ remis agenţiei Mediafax.

Luni, AMC Networks a anunţat, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că, odată cu lansarea în România a televiziunii AMC, care va înlocui MGM Channel, vor fi difuzate în premieră exclusivă două seriale originale - "Halt and Catch Fire" şi "The Divide" -, ambele subtitrate în limba română.

Până în prezent, AMC a fost disponibilă doar în America de Nord, iar, din 5 noiembrie, televiziunea va debuta la nivel european.

AMC Networks, care deţine televiziunea, a anunţat în această vară schimbarea imaginii MGM Channel şi redenumirea lui în AMC. Astfel, pe 5 noiembrie, AMC Networks International - Central Europe va lansa televiziunea AMC în 14 ţări, inclusiv România. De asemenea, reţeaua se va extinde în peste 120 de ţări din lume.

AMC este una dintre cele mai populare televiziuni din SUA. Aceasta este singura televiziune prin cablu care a câştigat un premiu Emmy pentru cel mai bun serial dramatic patru ani la rând, cu "Mad Men", şi şase ani din ultimii şapte cu serialul "Breaking Bad". În plus, reţeaua AMC deţine cel mai urmărit serial dramatic de pe cablu din istorie şi principalul show preferat de adulţii cu vârste între 18-49 ani din ultimii doi ani - "The Walking Dead".

Mai multe articole despre:
lansare televiziune AMC