MENIU

O femeie din Bistriţa care a născut acasă doi copii, accident teribil cu ambulanţa

Marţi dimineaţă a avut loc un accident rutier pe strada 1 Decembrie din Bistriţa. O ambulanță a fost izbită în plin de șoferul unui autoturism Volkswagen care nu a dat prioritate în sensul giratoriu. Ambulanţa transporta o femeie care născuse acasă doi gemeni. Copiii erau într-o altă ambulanță, scrie Bistriţeanul.ro.

Şoferul Volkswagen-ului cu numere de Mureş venea de pe strada Petre Ispirescu în momentul producerii accidentului şi din spusele şoferului de pe ambulanţă, acesta ar fi avut viteză. Cu toate că a frânat, şoferul de pe ambulanţă nu a putut evita impactul. În urma accidentului, ambulanţa a ajuns pe contrasens, iar cealaltă maşină a rupt şi a pus la pământ gardul unui bloc de pe 1 Decembrie şi un indicator rutier.

În ambulanţă se afla o pacientă de 35 care născuse acasă şi care era transportată la spital, dar, din fericire, în urma accidentului aceasta nu a paţit nimic. Un alt echipaj a transportat-o la spital pentru îngrijiri după nașterea de acasă. În schimb, şoferul celeilalte maşini a suferit în urma impactului mai multe răni şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bistriţa pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

Mai multe articole despre:
0 accident Bistriţa accident ambulanţă