MENIU

O femeie a ajuns la spital după ce a căzut de pe o schelă, în timp ce lucra la reabilitarea clădirii Primăriei Craiova

Ambulanță - imagine de arhivă

O femeie în vârstă de 49 de ani, care lucra ca zugrav în cadrul societăţii comerciale care reabilitează sediul Palace al Primăriei Craiova, a ajuns, marţi, la spital după ce a căzut de pe o schelă în interiorul clădirii.

Din primele informații, femeia s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut de la o înălţime de 1,3 metri. Ea a fost preluată de ambulanța sosită la fața locului și transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

"La data de 16 mai a.c., ora 09:45, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada A.I. Cuza, o femeie ar fi căzut de pe o schelă. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au constatat că o femeie în vârstă de 49 de ani, din municipiul Craiova, zugrav în cadrul unei societăţi comerciale, în timp ce se afla pe o schelă în interiorul unei clădiri de pe strada A.I. Cuza, din municipiul Craiova, s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut de la o înălţime de 1,3 metri", informează IPJ Dolj.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Mai multe articole despre:
femeie schela primarie cariova spital