MENIU

Nu mai purta balerini cu blugi!

Am aflat deja că balerinii nu se mai poartă în primăvara 2018, iar următoarea lovitură de grație pentru acest model de încălțăminte foarte iubit este reprezentantă de refuzul blugilor, mereu la modă, de a se mai asocia cu ei!

Tendințele te sfătuiesc să renunți cât mai poți la această combinație, dar îți indică și cu ce să o înlocuiești în primăvara 2018! Află de la noi care sunt cele mai hot propuneri de pantofi cu care să porți jeanșii acum!

Dar până atunci, de ce nu se mai poartă balerinii cu blugi? În primul rând, trebuie să fii conștientă de faptul că acest styling este de multă vreme neglijat de modă, din anii trecuți subliniindu-se faptul că balerinii nu mai sunt în trend.

Mai departe, de data aceasta ai motive să fii recunoscătoare tendințelor: balerinii, deși extrem de confortabili, nu sunt chiar accesoriul cel mai prietenos cu sănătatea, multe studii demonstrând faptul că deformează laba piciorului. Ai grijă de picioarele tale și îți vor fi, fără urmă de îndoială, extrem de recunoscătoare!

Vedeta modei de primăvară rămân saboții, așa că poți miza în continuare, liniştită, pe modelele care ți-au făcut cu ochiul! Noi te sfătuim să optezi în continuare pentru cei decupați și să îi alegi pe cei clasici doar după ce vremea se răcește. Asociază cu blugi drepți sau ușor evazați și finisează cu o cămașă sau un top simplu.

Sursa: divahair.ro

Mai multe articole despre:
modă tendinţe blugi balerini