MENIU

Mohammad Murad: Pentru a face faţă multinaţionalelor, avem nevoie de ajutor din partea statului

<p>Mohammad Murad: Pentru a face faţă multinaţionalelor avem nevoie de ajutor din partea statului</p>

Omul de afaceri Mohammad Murad a afirmat în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, de la Realitatea TV, că mediul de afaceri participă direct la dezvoltarea României, însă aceasta are nevoie de normalitate pentru a se dezvolta.

"Noi suntem cei care vorbim foarte puţin pentru că nu avem timp, pentru că muncim şi încercăm să producem ceva pentru România. Avem însă o mare problemă la nivelul asociaţiile de oameni de afaceri: nu ştim să comunicăm sau comunicăm prea elegant şi civilizat. Dar asta nu înseamnă că nu ştim care sunt priorităţile noastre, ale afacerilor nostre sau pentru România", a explicat Mohammad Murad.

Conform acestuia, mediul de afaceri are nevoie de instituţii puternice.
"Trebuie să avem instituţii puternice, pentru că asta reprezintă o garanţie pentru noi", a precizat omul de afaceri.

"Noi, oamenii de afaceri participăm direct la dezvoltarea României, nu doar a afacerilor noastre, întrucât afacerile noastre fac parte din ceva mai mare, fac parte din România", a mai spus Mohammad Murad, adăugând că în România un angajat susţine alte trei persoane.

"Dorim normalitate, dorim o dezvoltare sănătoasă, dorim să fim legali în faţa legii", a mai declarat omul de afaceri, explicând că de multe ori mediul de afaceri este lăsat în urmă şi este folosit doar când politicul are nevoie de acesta.

"Când se vorbeste de oamenii de afaceri sau de mediul de afaceri se aduce mereu în discuţie evaziunea fiscală: avem evaziune fiscală, poate 10%, 20% sau 30% dar de restul de 70% de oameni de afaceri care nu fac evaziune fiscale cine mai vorbeşte?", a afirmat Mohammad Murad.

Acesta a mai spus că oamenii de afaceri mai au nevoie şi de ajutor din partea statului. "Pentru a face faţă multinaţionalelor, avem nevoie de ajutor din partea statului", a explicat omul de afaceri Mohammad Murad.

Mai multe articole despre:
oameni de afaceri mediu de afaceri Mohamad Munad