MENIU

MOARTE SUSPECTĂ: Agent de pază, găsit electrocutat la Termocentrala Borzeşti din Bacău

MOARTE SUSPECTĂ: Agent de pază, găsit electrocutat la Termocentrala Borzeşti din Bacău

 Un agent de pază al unei firme de securitate din Piatra Neamţ a fost găsit, marţi, electrocutat într-un post de transformare al Termocentralei Borzeşti, judeţul Bacău, Inspectoratul de Muncă şi Poliţia declanşând o anchetă în acest caz pentru moarte suspectă.

Potrivit primelor informaţii oferite de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui, bărbatul de 46 de ani a fost găsit electrocutat de către şeful de obiectiv, într-un post de transformare al Centralei Electrice şi Termice (CET) nr. 1 Borzeşti, după ce fusese dat dispărut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

n fapt, agentul de pază nu a mai fost găsit de către şeful său direct în zona sa de responsabilitate în momentul în care trebuie să se facă schimbul de tură.

"Ultima persoană cu care victima a discutat a fost un alt agent de pază, care îşi desfăşura activitatea în cadrul aceluiaşi obiectiv, însă într-un alt post de pază. În acest caz, este vorba despre un accident de muncă, urmând ca Poliţia să stabilească în ce condiţii s-a petrecut nefericitul incident”, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ITM Bacău, Dan Buftea.î

În vârstă de 46 de ani, agentul de pază era angajat al unei firme specializate de securitate, din municipiul Piatra Neamţ.

Mai multe articole despre:
Bacău mort electrocutat agent de pază