MENIU

Loredana Groza, veste de ultim moment! Toți fanii trebuie să afle

Loredana Groza a aflat săptămâna aceasta că nu primește viza de America. Loredana şi orchestra Agurida erau cap de afiş al festivalului European Music Fest, programat să aibă loc între 2 şi 5 mai în Las Vegas. Ea nu va mai fi prezentă. Chiar și așa, fanii au primit o veste extraordinară. Vedeta va concerta în România și o va face la nivelul la care aceștia se așteaptă. 

Loredana Groza nu va mai concerta în mai în America, dar o va face în România, într-un festival imens. E vorba de Electric Castle. Organizatorii festivalului au anunţat artiştii români care vor urca pe scena principală din Bonţida.

Printre cei așteptați de fani se numără și artişti consacraţi, precum Loredana şi trupa Alternosfera, dar şi nume aflate încă la început de drum.

Lista de la Electric Castle 2019 s-a completat astfel cu oameni pe care fanii sigur ar vrea să-i asculte. Cei care vor concerta la Electric Castle 2019 sunt: Loredana, Alternosfera, CTC, Şuie Paparude, Subcarpaţi, Grimus, Moonlight Breakfast, The Mono Jacks, Zmei3, Valeria Stoica, Zimbru, For The Wicked, Satellites, Karpov not Kasparov şi Maru.

Când cântă Loredana la Electric Castle 2019?

Electric Castle 2019 se va desfăşura în perioada 17-21 iulie la Castelul Bánffy din Bonţida, Cluj. Pe scenă vor urca nume mari, printre care Florence + The Machine, 30 Seconds to Mars,  Bring Me The Horizon şi Limp Bizkit.

Vineri, scena principală îi are ca prim act pe cei de la CTC. O surpriză este confirmarea pentru Loredana Groza, pentru seara de sâmbătă, 20 iulie.

Artista este prezentă în topurile româneşti de peste 35 de ani, timp în care s-a reinventat constant, trecând de la colaborări cu BUG Mafia la Agurida, iar în 2019 pregăteşte un show complex pentru prima ei prezenţă la Electric Castle.

Organizatorii Electric Castle au fost prezenţi în ultimul an la cele mai importante showcase-uri organizate la nivel internaţional – evenimente ale industriei la care participă organizatori de festivaluri alături de case de discuri, impresari sau producători, precum International Festival Forum, Eurosonic, Reeperbahn, Budapest Showcase şi The Great Escape. De aici, au fost alese cele mai promiţătoare nume ale anului.

Selecţia propusă îi include pe Delaporte, un duo electronic italiano spaniol, Glass Museum, doi artişti care şi-au folosit pasiunea pentru jazz pentru a crea un nou vibe în muzica electronică, The Slow Reader Club, care reuşesc să adune mii de oameni la concertele lor din Manchester-ul natal, GatoPreto, cu un amestec de muzică africană şi sud americană. SKA cu influenţe maghiare? Dacă vi se pare o combinaţie imposibilă, probabil ar trebui să-i descoperiţi pe Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO).

Au reuşit chiar să mai adauge în mix şi influenţe jazz şi reggae, rezultatul transformându-l în regii petrecerilor pline de energie şi ambasadori ai stilului ska în întreaga Europă.

Toţi vor avea, la ediţia din acest an, o scenă dedicată – Courtyard, locul din care fiecare festivalier va pleca cu cel puţin o nouă descoperire, un nume despre care va spune, în scurt timp, "i-am ascultat înainte de a fi populari".