MENIU

LIVREZ DRAGOSTE. Servicul inedit şi gratuit de livrat scrisori

LIVREZ DRAGOSTE. Servicul inedit şi gratuit de livrat scrisori

În aceste zile s-a lansat proiectul special “Livrez Dragoste”, un serviciu unic în România, ce presupune o alternativă de comunicare mult mai personală, în contextul în care, interacţiunile se petrec mult mai mult în mediul virtual.

Cum funcţionează LIVREZ DRAGOSTE?

Se accesează website-ul www.livrezdragoste.artanumusca.ro, secţiunea “Scrisoarea ta” şi se completează formularul existent. Expeditorul ataşează cele mai frumoase gânduri pentru un om special din viaţa sa şi are, totodată, opţiunea să aleagă o surpriză din partea partenerilor proiectului (Fa România şi Editura Litera). Echipa se ocupă de scris cu stiloul pe hârtie reciclată, iar livrarea  scrisorii se face pe bicicletă, cu ajutorul celor de la Sinapseria.

Se adresează publicului modern şi creativ, cu un comportament eco-responsabil, care apreciază că gesturile simple şi din suflet fac diferenţa.Livrările oficiale vor începe din data de 17 Martie, dar între timp se pot trimite solicitările via www.livrezdragoste.artanumusca.ro

Parteneri: Fa, Sinapseria, Editura Litera, AristoCats Bistro, Adevărul, Realitatea.net, Ziare.com, Diva Hair, Blitz TV, 121.ro


"Livrez Dragoste” este un proiect al ONG-ului Arta nu muşcă – cel mai important demers socio-cultural din România, ce are ca obiectiv susţinerea tinerilor artişti talentaţi din diferite domenii, într-o manieră cât mai actuală şi creativă.

www.livrezdragoste.artanumusca.ro
www.facebook.com/livrezdragoste
livrezdragoste@artanumusca.ro