MENIU

LĂPTIŞORUL DE MATCĂ, miracolul de 60 milioane de ani. Ce afecţiuni vindecă lăptişorul de matcă

<p>Lăptişor de matcă</p>

Albinele sunt martore ale disparitiei dinozaurilor. Iar de cand exista albine pe pamant exista si laptisor de matca. Aceasta minunata substanta cunoscuta si folosita de oameni deja de mii de ani in scopuri curative este redescoperita in zilele noastre, fantasticele sale calitati fiind din ce in ce mai mult exploatate.

Foarte multi bolnavi semnaleaza faptul ca dupa ce au consumat laptisor de matca simptomele bolilor de care sufera sunt din ce in ce mai putin prezente, ca unele afectiuni se vindeca mult mai repede si ca le cresc semnificativ vitalitatea si pofta de viata. Toate acestea nici nu mai sunt atat de surprinzatoare deoarece, datorita studiilor efectuate, stim ca laptisorul de matca este cea mai bogata substanta in nutrienti de pe intreaga planeta.

Contine un spectru foarte larg de vitamine, substante minerale, proteine, aminoacizi si enzime. Practic se pot gasi in el toate acele substante nutritive de care organimul uman are nevoie inca din perioada copilariei. Compusii sai stabilesc in mod natural un echilibru al proceselor desfasurate in organism, armonizeaza diferitele functii, in acest fel sprijinind mentinerea sanatatii sau grabirea vindecarii. Pielea devinde mai stralucitoare si creste mult vitalitatea si elanul tineresc pentru activitatile de zi cu zi.

Laptisorul de matca merita consumat chiar si atunci cand suntem perfect sanatosi deoarece avem tot timpul nevoie de un supliment de energie si de substante nutritive. Testele clinice au demonstrat eficienta lui si in cazul multor boli concrete. De-a lungul cercetarilor s-a demosntrat ca are in componenta compusi cu efecte similare antibioticelor care sunt eficiente impotriva diferitelor infectii virale, bacteriene sau fungice. Actioneaza ca un scut natural in fata celor mai frecvente tipuri de infectii precum viroza, faringita sau ciuperci la unghii si picioare, dar se foloseste si in tratarea eczemelor sau a psoriazisului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.