MENIU

La eMAG exista ‘viata’ si dupa Black Friday! Preturile mici au supravietuit

eMAG a trecut de perioada de Black Friday cu reduceri foarte mari, insa preturile continua sa ramana mici pentru multe produse.

eMAG – Toate ofertele disponibile in aceasta saptamana pot fi consultate accesand URMATORUL LINK.

eMAG a trecut de perioada de Black Friday in care a avut preturi foarte mici si oferte speciale pentru sute de mii de produse, insa promotiile continua si in aceasta perioada. Trecem si noi in revita doar cateva dintre cele mai puternice oferte ce sunt valabile in saptamana asta. Credeti-ne pe cuvant ca veti fi impresionati:

eMAG – Telefoane mobile

eMAG are nu mai putin de 4 categorii de telefoane mobile cu reduceri ce ajung chiar si la 40%. Multe dintre modelele aflate la promotie sunt chiar dintre cele mai populare si mai vandute: Samsung si Apple.

Telefoane mobile Samsung

Daca esti fanul elegantei si tehnologiilor inovatoare atunci cand vine vorba de telefoane mobile, cu siguranta este fanul telefoanelor de la Samsung. Gama Galaxy, dar si restul modelelor, beneficiaza de o popularitate imensa in randul cumparatorilor, ocazie cu care si cei de la eMAG au redus preturile cu pana la 30%. Te poti convinge vazand lista preturilor la URMATORUL LINK.

Telefoane mobile Apple

Alta categorie de telefoane mobile foarte populare este cea a celor produse de Apple. Dupa cum stiti, aceste telefoane au preturi destul de mari in general, insa la eMAG e o promotie disponibila doar in aceasta saptamana prin care sunt reduse tarifele cu pana la 30% pentru cele mai noi telefoane. Puteti consulta intreaga lista de preturi AICI.

Telefoane Huawei

Daca vorbim de telefoane mobile puternice, de ultima generatie, nu putem sa nu includem si modelele produse de Huawei. Multe dintre acestea au preturi mult mai accesibile fata de telefoanele mai titrate. In plus, la eMAG au 30% discount foarte multe tipuri de telefoane de la acest producator. Lista lor este AICI.

Telefoane ALlview

Daca va orientati pentru telefoane cu raport calitate pret cat mai bun, cu siguranta cele de la Allview sunt recomandabile. Aceste telefoane au preturi uimitor de accesibile, au cele mai mari reduceri din promotie, ajungand cu discounturi de 40%, si sunt produse si in Romania. Oferta e una vasta si o puteti vedea AICI.

eMAG – Laptopuri Lenovo

O alta promotie pe care nu trebuie sa o ratati este cea pentru laptopuri. Exista mai multe branduri ce au reduceri semnificative, insa cele mai mari sunt inregistrate la laptopurile Lenovo, care sunt si foarte performante si de o calitate deosebita, avand garantie 2 ani de zile. Laptopurile au discounturi chiar si de 30%. Puteti vedea toate ofertele de laptopuri accesand URMATORUL LINK.

eMAG – Televizoare 4K ULTRA HD

Televizoarele din ziua de astazi trebuie sa aiba neaparat urmatoarele trasaturi: sa aiba disponibile functiile smart si sa poata fi conectate la internet, sa aiba o diagonala cat mai mare pentru o experienta de vizionare impresionanta si nu in ultimul rand sa aiba o rezolutie puternica pentru claritatea cea mai buna. Vestea buna este ca televizoarele cu rezolutia cea mai puternica de pe piata: 4k ultra hd, sunt disponibile cu reduceri de pana la 40% la eMAG. Lista modelelor aflate la reducere poate fi consultata AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag