MENIU

La ce dată ești obligat să pui cauciucurile de iarnă și cât costă anvelopele noi

eMAG cauciucuri de iarnă – Anvelopele pentru sezonul rece trebuie în curând montate de către toți șoferii.

Toate modelele de cauciucuri de iarnă disponibile la eMAG le găsiți AICI

eMAG – cauciucuri de iarnă – Când ești obligat să le montezi

Cauciucurile de iarnă nu au o dată exactă la care trebuie instalate, însă Poliția vă va amenda dacă sunteți surprins pe un drum acoperit de zăpadă, gheață sau polei cu anvelope de vară.

Cum vremea a început treptat să se înrăutățească, puteți să vă gândiți serios la montarea cauciucurilor după mijlocul lunii octombrie. În mod normal, cauciucurile de iarnă sunt recomandate pentru temperaturi sub 7 grade.

eMAG – Cauciucuri de iarnă

Am selectat în continuare câteva modele de cauciucuri de iarnă de la eMAG care au prețuri foarte avantajoase în această perioadă. Toate modelele disponibile pot fi consultate AICI.

eMAG – Cauciucuri de iarnă Michelin Cross CLimate XL

Anvelopa Michelin Cross Climate XL are dimensiunile de  195/65 R15 95V și e dotată cu marcaje de iarnă. Prețul beneficiază în această perioadă de o reducere de 5% și poate fi consultat AICI.

eMAG – Cauciucuri de iarnă Tigar Winter 1

Modelul de anvelopă Tigar Winter 1 de dimensiuni 185/65 R15 88T beneficiază de o reducere de 5% din preț și oferta completă pentru o singură anvelopă o puteți consulta AICI.

eMAG – Cauciucuri de iarnă BFGoodrich G Force Winter

Un preț excelent pentru o anvelopă de iarnă are și BFGoodrich G Force Winter cu dimensiuni de 195/65 R15 91 T. Demarajul este eficient pe zăpadă și gheață datorită gripului excelent. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG – Cauciucuri de iarnă Riken Snowtime B2 XL

Un model foarte avantajos de anvelopă este Riken Showtime B2 XL cu dimensiuni 205/55 R16 94H care beneficiază de o garanție de 3 ani. Indicele de viteză pentru această anvelopă este H, iar cel pentru economie carburant E. Prețul poate fi consultat AICI.

eMAG – Cauciucuri de iarnă Debica Frigo 2MS

Un alt model de anvelopă este Debiga Frigo 2 MS care are un preț foarte accesibil. Anvelopa are următoarele dimensiuni: 185/65 R15 88T, iar prețul poate fi găsit AICI.

Mai multe articole despre:
emag anvelope de iarnă