MENIU

Parcul Municipal din Târgu Mureș a fost reabilitat. Motiv de bucurie pentru iubitorii de activități în aer liber VIDEO

Parcul Municipal din Târgu Mureș a fost reabilitat. Motiv de bucurie pentru iubitorii de activități în aer liber/ Captură video

Parcul Municipal din Târgu Mureș s-a umplut de viață. Un nou complex sportiv a fost inaugurat în Parcul Municipal din Târgu Mureș, un spațiu modern destinat tuturor celor pasionați de activități fizice în aer liber.

Comunitatea din Târgu Mureș are de acum un nou motiv de bucurie. Primăria orașului a reabilitat Parcul Municipal, transformându-l  într-o adevărată oază a celor dornici să facă sport sau pur și simplu să se relaxeze într-un loc mai liniștit în inima orașului. 

Proaspăt deschis, noul parc sportiv oferă facilități de top pentru amatori și profesioniști deopotrivă. Complexul de sport include două terenuri de baschet pentru adulți, unul dintre ele omologat de FIBA, gata să găzduiască competiții profesioniste. Pentru tinerii sportivi, parcul oferă două panouri de baschet adaptate pentru mini și baby baschet.
Nu sunt uitate nici sporturile  cu rachetă. Iubitorii de badminton vor găsi aici două terenuri noi, iar pentru cei care preferă un mix între fotbal și tenis de masă, parcul este dotat șicu o masă de teqball.

Edilul orașului, Soós Zoltán, prezent la inaugurare a jucat tenis de masă și a aruncat mingea de început a meciului între baschetbaliștii profesioniști ai CSM Târgu Mureș și juniorii clubului.

"Aici, în Parcul Municipal, se întâmplă, în sfârșit, ceea ce trebuie: copiii se pot simți bine la locul de joacă umbrit, părinții pot sta liniștiți știindu-i în siguranță, pe zona asfaltată sunt montate panouri de baschet, se poate arunca la coș, și puteți încerca ping-pong. Dacă aveți timp liber, și sunteți în căutarea unui loc mai liniștit, vă încurajez să veniți în Parcul Municipal", a declarat Soós Zoltán, primar Târgu Mureș.

O investiție binevenită în infrastructura sportivă a orașului, noul parc sportiv promite să fie un punct de atracție pentru toate vârstele. Deschis zilnic, parcul sportiv este accesibil tuturor celor care doresc să se bucure de sport și de aer liber, contribuind la un stil de viață activ și sănătos.