MENIU

Băsescu, mesaj ferm pentru Geoană: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României. Întrebarea la care e provocat să răspundă adjunctul NATO

Traian Băsescu / Foto: Profi Media

Mircea Geoană nu are ce să caute în funcția de președinte al României, a declarat Traian Băsescu. Fostul președinte român a pus la îndoială loialitatea pe care Mircea Geoană o are față de țara noastră și a zis că acesta ar trebui să lămurească cine l-a pus secretar general adjunct al NATO. 

"În condițiile în care România nu a revendicat postul de adjunct al secretarului general NATO, în numele cui se află acolo, care este statul care l-a susținut, care i-a cedat locul? Statul român n-a cerut acea funcție. 

Traian Băsescu, atac dur la Coldea: "Are un comportament public neadecvat. SRI ar trebui să ia măsuri. Poate deveni un risc de securitate națională"

Cum se face că SUA i-au cedat lui Geoană locul de drept al SUA? Aș pune 50 de semne de întrebare asupra loialității lui față de statul român. Poziția mea este că Geoană nu are ce căuta în funcția de președinte al României, nici măcar în campanie", a declarat Basescu.

Ciolacu, atac dur la adresa lui Mircea Geoană: Nu suport ipocrizia! Ce l-a scos din minți pe premier