MENIU

Nu s-a învățat minte și a recidivat! Bărbat, arestat preventiv pentru trafic de heroină, la scurt timp după ce a fost eliberat din penitenciar

Bărbat, arestat preventiv pentru trafic de heroină, la scurt timp după ce a fost eliberat din penitenciar

Nu s-a învățat minte și a recidivat! Un bărbat a fost reţinut pentru trafic de heroină, el fiind recent eliberat din penitenciar, au anunţat, sâmbătă, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Iaşi.

Prins vineri, bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

"Acesta a fost prins în flagrant în timp ce deţinea şi transporta, ascunsă în îmbrăcăminte, cantitatea de aproximativ 7 grame heroină destinată comercializării (care putea fi porţionată în cel puţin 220 de doze de 0,03 grame, preţul de vânzare fiind de 100 lei/doză)", au precizat procurorii DIICOT.

Avertisment sumbru: UE să fie pregătită pentru un val de FENTANIL - Drogul MORTAL e și în România, e de 50 de ori mai puternic decât heroina

Sâmbătă a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile de urmărire penală au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi iar acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Iaşi şi al jandarmilor IJJ Iaşi.

Paramedic de la ISU Iaşi, olimpic la multe probe sportive, arestat pentru trafic de heroină

Mai multe articole despre:
barbat retinut trafic heroina diicot