MENIU

Hotelierii, la ușa lui Cuc, din cauza cozilor de pe Autostrada Soarelui

Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui. ATENŢIE şoferi, reduceţi viteza 

Hotelierii îi fac azi o vizită ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc. Patronatele din turism sunt nemulțumite de faptul că, în plin sezon estival, pe Autostrada Soarelui au loc lucrări de reparații. Asta înseamnă mai puțini turiști pe litoral, spun hotelierii, care amintesc că, în acest week-end șoferii au stat și câte o oră în coloană pe șoseaua spre mare.

CNAIR a semnat 2 contracte pentru  reabilitarea tronsonului Bucuresti-Fundulea, pe o distanță de 24 de kilometri.Lucrările sunt programate să dureze 24 de luni și vor consta în frezarea dalelor de beton, consolidarea fisurilor active și repararea rosturilor degradate.

Lucrările  ar putea începe în această vară și ar putea da traficul peste cap pe autostradă. Pe lânga  asta, tot pe A2, între localităţile Perişoru şi Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi, pe tronsonul kilometric 124+600 – 131+200 de metri, se execută lucrări de reparaţii pe toate benzile ale sensului de mers Bucureşti-Constanţa. Circulaţia este astfel deviată pe sensul Constanţa-Bucureşti, până în data de 15 iulie 2019. Așă că, pe această porțiune, in acest week-end, soferii au facut și câte o oră.

Mai multe articole despre:
razvan cuc