MENIU

Horoscopul săptămânii 6-12 iulie 2015. Cea mai norocoasă zodie la BANI

Saptamana 6 - 12 iulie 2015 este cruciala, dar in acelasi timp aduce si foarte multa speranta.

Poate fi o perioada a schimbarii, a deciziilor importante si a lucrurilor stabilite. Ne indeamna la o abordare serioasa a prezentului si ne indruma catre lucruri mai bune.

Inceputul saptamanii va fi dur, din cauza opozitiei Soarelui cu Pluton, cea care apare in fiecare an dupa ce Marte intra in Rac.

In aceste zile totul se poate schimba concret, in special in preajma datei de 8 iulie.

Este nevoie de confirmare si de verbalizare, de raspunsuri si de impartasirea experientelor. Obiectivele trebuie sa fie clare. Taurii sunt zodia care se va pune la punct cu banii in aceasta perioada.

Berbec

Este o perioada cel putin interesanta pentru tine, vei cunoaste foarte multe persoane noi si vei avea posibilitatea sa castigi mai multi bani. Poate ca vei reusi sa rezolvi si unele probleme ce tin de job sau de viata personala, dar nu trebuie sa te concentrezi doar asupra lor. Este timp si pentru distractie. Asadar, in aceste zile incearca sa organizezi si activitati cu prietenii sau familia, te va ajuta sa te deconectezi de la rutina.

Taur

Trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor: chiar daca te confrunti cu unele situatii neasteptate, este posibil sa castigi ceva din toate aceste experiente. In plus, in aceasta saptamana vei avea posibilitatea sa te pui la punct cu banii, sa-ti planifici un concediu sau sa iei legatura cu o persoana pe care nu ai mai vazut-o de foarte mult timp. Spre finalul saptamanii sunt sanse sa primesti cateva vesti care te vor incanta.

Gemeni

Nimic nu este prea urgent in aceasta perioada, motiv pentru care nu trebuie sa te agiti la fiecare pas. Chiar daca vrei sa faci o impresie buna in fata anumitor persoane sau sa obtii un nou loc de munca, trebuie sa intelegi ca viata ta nu este deloc complicata in acest moment si ca nu sunt necesare schimbari majore. Spre finalul saptamanii sunt sanse sa recuperezi niste bani sau sa fii invitata la un eveniment important.

Mai multe pe Ele.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop