MENIU

Horoscop chinezesc 2024: 3 zodii care au cele mai mari șanse să devină părinți în anul Dragonului de Lemn

3 zodii care au cele mai mari șanse să devină părinți în anul Dragonului de Lemn

În cultura și tradiția chineză, anul Dragonului este considerat unul foarte special, iar anul 2024 va aduce cu sine energia puternică a Dragonului de Lemn. Conform horoscopului chinezesc, acest an este perceput ca fiind favorabil pentru anumite zodii care își doresc să devină părinți. 

Anul Dragonului de Lemn este asociat cu schimbări majore, oportunități de creștere personală și succese remarcabile în diferite domenii. Așadar, pentru anumite zodii, anul 2024 poate fi momentul perfect pentru a-și extinde familia și a deveni părinți.

Horoscopul chinezesc oferă indicii și previziuni pentru fiecare zodie în parte, indicând cele mai bune momente și circumstanțe favorabile pentru a lua decizia de a aduce un nou membru în familie în acest an special al Dragonului de Lemn.

Se întâmplă o dată la 200 de ani: Conjuncția Marte-Pluto, un eveniment astral remarcabil, va face să sară scântei în viețile zodiilor

Iepure (1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Pentru femeile născute sub semnul zodiacal Iepure, 2024 poate să nu fie cel mai norocos an, dar familia este foarte importantă pentru ele. Anul Dragonului de Lemn aduce șanse pline de speranță pentru aceste femei să devină mame.

Sosirea Dragonului de Lemn sugerează mari schimbări pentru femeile Iepure, mai ales în viața lor romantică. Anul acesta ar putea fi un punct de cotitură, aducând evenimente importante. Femelele iepuri ar putea simți o schimbare emoțională profundă și ar putea găsi puterea de a părăsi relații toxice sau căsătorii care nu au funcționat. Influența pozitivă a Dragonului aduce și vești bune despre fertilitate, creând un spațiu pentru vindecare și creștere personală.

Sarpe (1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Șerpii, cunoscuți pentru înțelepciunea și adaptabilitatea lor, au o șansă specială de a-și extinde familiile în Anul Dragonului de Lemn 2024. 

Horoscopul zilei de joi, 15 februarie. Viziune neconvențională asupra vieții emoționale, în meniul astrelor. Patru zodii se eliberează de rutină

Influența Dragonului le susține calmul și intuiția puternică. Acest moment este potrivit pentru planificarea unei familii, transformându-le visele de a deveni părinți într-o realitate fericită. Femeile șarpe sunt menite să fie mame uimitoare, scrie SfatulParintilor. Uneori, s-ar putea simți pregătite pentru maternitate, iar alteori, ar putea alege să aștepte, dorind să ofere tot ce este mai bun viitorilor lor copii. Căsătoria aduce o bucurie profundă femeilor din această zodie, care văd viața de familie drept adevăratul scop al vieții. Ca mame, femeile Sarpe dau dovadă de o înțelegere incredibilă și o capacitate de iertare nesfârșită, mereu gata să ajute atunci când copilul lor greșește.

Cocoș (1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Femeia Cocoș are șanse mari să devină părinte în zodiac! 

O Mamă Cocoș este plină de dragoste pentru copiii ei, considerându-i cea mai importantă parte a vieții ei. Uneori, poate părea strictă pentru că vrea să le învețe cele mai bune valori, atât din punct de vedere moral, cât și spiritual. Dar când vine vorba de copiii ei, ea este gata să sacrifice orice pentru bunăstarea lor. Fără îndoială, va fi o mamă excepțională și grijulie!

Secretele de frumusețe pentru fiecare zodie în parte. Ce punct forte al seducției să îl pui în evidență

Mai multe articole despre:
horoscop chinezesc zodiac chinezesc zodii parinti