MENIU

Gabriela Firea i-a dat un salariu colosal handbalistei Cristina Neagu la CSM București

Pe 20 februarie 2017, Gabriela Firea anunța public transferul Cristinei Neagu, cea mai bună handbalistă din lume, la CSM București, clubul bugetar al Capitalei României. Sportivii legitimați la CSM București sunt plătiți din bani publici.

"Bucureşteanca Cristina Neagu se întoarce acasă! Mă bucur foarte mult că a acceptat oferta CSM Bucureşti, sunt fericită că putem să readucem în ţară una din cele mai talentate sportive române", scria Gabriela Firea în comunicatul de presă, în care a oficializat lovitura de imagine.

Evident, primarul Bucureștiului nu a făcut public salariul pe care îl încasează Cristina Neagu la CSM București, din bani publici. Gazeta Sporturilor a intrat în posesia ”fluturașului” de salariu al Cristinei Neagu, furnizat de surse din Primăria Capitalei, și l-a publicat.

VEZI AICI "FLUTURAȘUL" DE SALARIU AL CRISTINEI NEAGU!

Astfel, contractul dintre CSM București și Cristina Neagu poartă numărul 231, din 13 februarie 2017. Înțelegerea este încheiată pe Persoană Fizică Independentă.

Pe 25 ianuarie 2018, Primăria i-a plătit Cristinei Neagu 120.962 de lei, ceea ce înseamnă un salariu net de 101.649 lei (22.000 de euro lunar), evidențiat și el pe "fluturașul" aflat în posesia GSP.

Cu un salariu lunar net de 22.000 de euro, Cristina Neagu, 29 de ani, este cel mai bine plătit bugetar din România.

Președintele României, Klaus Iohannis, are un salariu de 3.000 de euro pe lună.

Citește mai multe pe tolo.ro!