MENIU

Furtună puternică la Craiova. Patru maşini avariate, după ce doi arbori au fost doborâţi de vânt

Patru autoturisme au fost avariate, miercuri seară, după ce doi arbori doborâţi de o vijelie, în Craiova, au căzut peste ele, la ora transmiterii acestei ştiri lucrători ai Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi al Fondului Locativ intervenind pentru îndepărtarea copacilor şi stabilirea pagubelor produse.

Miercuri seară, în jurul orei 20.00, o vijelie s-a abătut asupra municipiului Craiovei, vântul puternic doborând doi arbori.

“Este vorba despre un arţar care în cădere a avariat două maşini parcate în cartierul Valea Roşie şi un salcâm, perfect verde, care a căzut pe Aleea I Castanilor din cartierul Craioviţa Nouă, care a lovit alte două maşini. Avariile, la prima vedere, nu sunt însemnate. Echipele sunt pe teren şi intervin pentru degajarea copacilor”, a declarat Aurelia Filip, directorul Regiei Autonome de Administrarea Domeniului Public şi al Fondului Locativ Craiova, potrivit News.ro.

Mai multe echipe ale regiei se află, la ora actuală, în Parcul “Nicolae Romanescu” din Bănie pentru a inventaria copacii doborâţi la pământ de vântul puternic.

“Ne aşteptăm să fie mulţi copaci căzuţi din cauză că de doi ani nu s-a mai tăiat niciun copac uscat din parcul Nicolae Romanescu”, a mai precizat Aurelia Filip.

Mai multe articole despre:
maşini Craiova furtuna copaci avarii Vânt puternic