MENIU

FOTOGRAFII ȘOCANTE! A născut un demon! Vecinii dau vina unii pe alții că se ocupă cu vrăjitoria

În această săptămână, o oaie care aparține unor localnici dintr-un sat din Africa de Sud a născut un pui cu grave malformații. Sătenilor li s-a părut că arată ca un monstru jumătate om, jumătate diavol, și au început să se acuze că cineva practică magia neagră, iar nașterea creaturii este prevestitoare de rele. 

Loclanicii au fost oripilați la vederea iedului, care semăna mai degrabă a hibrid între o ființă umană, porc și oaie. Acesta avea copite, iar pielea sa, într-o nuanță neobișnuită de roz, nu era acoperită cu blană, iar capul părea să aibă trăsături umane.

Directorul general al Serviciilor Veterinare din Africa de Sud, dr. Lubabalo Mrwebi, a relatat pentru mass media locale că testele genetice confirmă faptul că fătul era un miel - în ciuda apariției acestuia.

„Confirmăm faptul că mielul, care suferea de malformații severe, a fost născut în această săptămână de o oaie care, cel mai probabil, fusese infectată cu o infecție comună în rândul animalelor - febra Rift Valley. Nu este ceva ieșit din comun ca animalele să se infecteze cu diferite maladii în prima parte a perioadei de gestație, iar acest lucru cauzează fătului astfel de malformații grave”, a declarat Mrwebi.

Cu toate acestea, localnicii sunt terorizați că cineva s-ar putea ocupa de practici oculte demonice, mai ales că, în ultimul timp, s-a mai înregistrat un caz similar în regiune, conform Metro.