MENIU

Florin Cîțu, avertisment pentru ministrul de Interne în cazul fetiței ucise de un polițist pe trecerea de pietoni

Florin Cîțu lansează un avertisment în legătură cu ancheta în cazul Raisei, fetița de 11 ani ucisă pe trecerea de pietoni de un polițist. 

Florin Cîțu a declarat marţi seara că aşteaptă de la ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, să dea asigurări că "nicio" anchetă nu va fi muşamalizată şi că "legea va fi aplicată tuturor".

Declarația președintelui PNL vine după tragedia de joia trecută, 13 ianuarie, când o fetiță de 11 ani, Raisa, a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni. O altă fetiță, prietena sa, Marina, tot de 11 ani, se află în stare gravă la spital.

"Ministrul de Interne a venit şi a comunicat după acele incidente. (...) 

Ceea ce aştept eu de la ministrul de Interne este să ne asigure pe toţi că nu va fi muşamalizată niciun fel de anchetă, în niciun caz, asta vreau de la ministrul de Interne. Nu poate să fie responsabil pentru ceea ce face un angajat al ministerului, dar trebuie să ne asigure pe noi toţi că nicio anchetă nu o să fie muşamalizată. Totul trebuie să fie transparent, să se asigure că legea va fi aplicată tuturor", a declarat Florin Cîțu, marți seară, la un post TV.

Mai multe articole despre: