MENIU

Cum știi dacă ți s-au făcut farmece. Trebuie să fii atent la un singur lucru

Adevărul despre farmece şi vrăjitoare. Motivele secrete pentru care Biserica le condamnă

Farmecele, care pot face mult rău acelora asupra cărora sunt aruncate, nu se pot face fără o bază materială. O minimă atenţie îi poate împiedica pe cei care vor să facă rău să pună mâna pe acele obiecte, de cele mai multe ori banale pentru omul obişnuit.

Pentru reuşita scopului vrăjitoresc se folosesc diferite obiecte fără de care puterea vrăjii nu poate să exercite vreo influență asupra persoanelor sau obiectelor. La prima vedere, lucrurile par ridicole şi puerile. Pentru cei ce vor să facă rău este un principiu fundamental.

Când vrăjitorii fac ceremonii vrăjitoreşti pentru a fi distrus un om folosesc, după cum mentionează Sfântul Ciprian, diferite obiecte, informează prosistemhaha.wordpress.com, citând din cartea „Despre Farmece şi cum pot fi ele dezlegate” a Sfântul Nicodim Aghioritul.

Unii folosesc cărţile de joc (ghicitul în cărţi), cafeaua şi ceaşca (ghicitul în cafea), oseminte de animale sau oameni (necromanţie), horoscoapele şi stelele (ghicitul în stele) etc.

O parte din farmece nu ar putea fi făcute dacă cel asupra căruia se vrea să se facă vrăji este un pic atent, astfel încât persoane străine să nu se apropie de unele lucruri banale, personale.

Unii vrăjitori folosesc pentru a face rău boabe de orez de la cununia respectivului, cununii, rochia de mireasă, bomboanele de la nuntă, fitile de la lumânări aprinse de persoanele respective sau hainele îmbrăcate la o nuntă. Există şi farmece care nu pot fi anulate, întrucât vrăjitoarele folosesc alte „soluţii”.

Semne că ţi s-au făcut farmece

Vrăjitorii aruncă în interiorul caselor vizate sau în afara lor, mai ales la intrarea casei, ouă, oase, murdării, ulei de la mort sau zahăr. Un alt rău pe care îl practică cei care fac farmece fac diverse „cadouri” persoanelor cărora le vor răul. Astfel, dau talismane care conţin vrăji şi le pun în casele oamenilor pe care vor să-i distrugă sau le dau să le poarte.

Alţii sfâşie cu briciul sau rup bucăţi din cearşafuri, cuverturi etc. Alţii aruncă diferite prafuri sau lichide vrăjitoreşti în dulciurile sau mâncărurile pe care le vom mânca sau în cadourile pe care ştiu că le vom purta etc.

Dar materialele cele mai folosite de vrăjitori sunt: acele de gămălie, dinţii pieptenului, săpunul, cuiele de la sicriu, ierburile, părul mortului, monedele şi potcoavele, cheile, cenuşa, catranul, coarnele, pentagrama, limbile de şerpi, cozile de animale sălbatice, fructele.

Cum să te păzeşi de farmece

Cei cărora preotul le-a descoperit că au farmece făcute nu trebuie să meargă la descântător, vrăjitor sau ghicitor etc., deoarece situaţia se va înrăutăţi.

Dezlegarea de farmece se face prin:

– Spovedanie curată şi generală din anii copilăriei până în prezent.
– Spovedanie la fiecare 40–50 de zile sau de fiecare dată când se îngreunează sufletul.
– Să vă împărtăşiti cât de des se poate, dacă vă îngăduie duhovnicul.
– Să mergeţi în mod obligatoriu în fiecare duminică la biserică.
– În fiecare dimineată veţi mânca puţină anafură şi veţi bea agheasmă.
– Veţi posti miercurile, vinerile şi marile posturi de peste an.
– Să faceţi în casa dumneavoastră sfeştanie şi să se citească dezlegările Marelui Vasile.
– Să stropiţi zilnic cu această agheasmă toată casa dumneavoastră.
– Să faceţi dimineaţa şi seara rugăciuni.
– Să tămâiaţi în fiecare zi şi să aprindeţi candela.
– Să citiţi zilnic un capitol din Noul Testament.
– Să-i iertaţi din inimă pe cei care v-au făcut vrăjile şi v-au distrus.

Mai multe articole despre:
vrăji farmece