MENIU

EXATLON. Adevărul nespus despre accidentarea lui Andrei Stoica

Exatlon. Adevărul despre accidentarea lui Andrei Stoica

EXATLON. Andrei Stoica a părăsit competiția Exatlon și, revenit în țară, el a povestit cum s-a accidentat și cum decurge recuperarea.

EXATLON. Andrei Stoica a făcut parte din echipa Faimoşilor și a fost unul din cei mai apreciați concurenți de la Exatlon. Sportivul a părăsit competiția din pricina unei accidentări la picior și a revenit în țară.

EXATLON: Cadou personal de la Andrei Stoica pentru Diana Belbița

EXATLON. ”Pur și simplu mi s-a blocat genunchiul când m-am aplecat. În momentul minigame-ului nu am simțit nimic, când m-am așezat pe bancă mi-a trosnit, efectiv. Am auzit cum s-a întâmplat. Cred că de la bonusgame m-am accidentat, acolo m-am forţat. M-am speriat pentru viitorul carierei mele, pentru că știu situații de oameni care au fost nevoiți să renunțe după ce s-au dus la dus și n-au mai putut să facă sport.

EXATLON: Scene erotice între Lora și noul concurent de la Exatlon

EXATLON. Doctorul mi-a spus că am de ales: aici nu te poți recupera complet, mâncare nu îți vom da, vitamine nu, acestea sunt condițiile concursului. Am zis că nu îmi pot permite să îmi risc carieră, nu îmi permit o accidentare. Știam că lipsa vitaminelor și a mâncării ne vor afecta în timp. În timp, cu ajutorul kinetoterapiei, mă voi vindeca. Vor mai fi alte sezoane de Exatlon și poate cine știe, voi reveni, a declarat el la WOWBiz.

Exatlon. Un alt concurent a plecat acasă. Răsturnare de situaţie!

Mai multe articole despre:
concurs Kanald andrei stoica Exatlon