MENIU

eMAG – Sunt ultimele zeci de minute din promotia Saptamana electrocasnicelor. Ce oferte mai gasesti

eMAG incheie o saptamana de reduceri cu pana la 45% pentru electrocasnice.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Toate ofertele pot fi consultate AICI.

eMAG a avut o saptamana intreaga de reduceri cu pana la 45% pentru cele mai importante electrocasnice. Preturile au fost mai avantajoase ca niciodata, au fost vizate atat electrocasnicele mari cat si cele mici. Acum au mai ramas doar cateva zeci de minute, insa oferte cu disconturi fabuloase mai sunt in promotie.

Noi am selectat 5 dintre cele mai bune oferte care sunt in stoc limitat chiar in aceste ultime zeci de minute de promotie la eMAG si vi le prezentam mai jos. Daca va atrage vreuna dintre oferte, luati decizia de achizitie rapid.

eMAG – Combina frigorifica Whirlpool

Prima oferta pe care v-o recomandam si inca se gaseste la discount de 40% este cea fabricata de Whirlpool, un brand de mare incredere in fabricarea de electrocasnice mari. Combina e dotata cu doua usi, congelator, functie speciala No Frost si un spatiu de depozitare de 319l. Face parte din clasa energetica A+ si are si dozator de apa pe usa. Pretul ei poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Whirlpool

Continuam tot cu o reducere record de 34% pentru masina de spalat rufe fabricata de Whirlpool. Masina este una foarte performanta si costa mult sub 1.000 de lei dupa discountul de la eMAG. Masina de spalat rufe are o capacitate de umplere a cuvei cu pana la 7kg rufe murdare, una dintre cele mai generoasa capacitati de pe piata, 1000 RPM si functia speciala 6th Sense. In plus, consumul de electricitate este unul scazut, facand parte din clasa energetica A++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Pachet promotional Cuptor si plita incorporabile

Pachet special de la eMAG care are reducere de peste 1.000 de lei. Este vorba despre o plita si un cuptor, ambele incorporabile de la Whirlpool. Cuptorul este electric si are volum de 65l, face parte din clasa energetica A+ si e dotat cu functia de autocuratare catalitica, iar plita functioneaza pe gaz, are 4 arzatoare si o suprafata din sticla neagra foarte eleganta dar si usor de curatat. Pretul pachetului promotional poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint

Una dintre cele mai mari reduceri care inca mai e disponibila, chiar si in ultimele ore ale promotiei, este cea pentru masina de spalat vase incorporabila de la Hotpoint. Aceasta masina de spalat vase poate spala pana la 13 seturi de vase simultan, are 4 programe diferite si face parte din clasa energetica A+. Masina este incorporabila in mobilierul de bucatarie, astfel ca poate salva o gramada de spatiu, si are o latime de 60cm. Pretul ei poate fi gasit AICI.

eMAG – Blender Star Light Activo

Ultima oferta pe care v-o prezentam este una foarte avantajoasa si ieftina. E vorba de un blender de la Star Light ce beneficiaza de discount 50% si va poate schimba stilul de viata. Dupa achizitia sa va veti putea pregati o multime de smoothiuri sanatoase care sa va intareasca sistemul imunitar, sa va dea boostul de energie de care aveti nevoie. Oferta o gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag saptamana electrocasnicelor