MENIU

eMAG Summer Sales – Ce preturi au, la reducere, masinile de spalat rufe din clasa energetica A+++

eMAG Summer Sales vine cu reduceri importante pentru masinile de spalat rufe economice din punct de vedere energetic. Iata care sunt cele mai avantajoase modele.

eMAG Summer Sales – Lista masinilor de spalat rufe care sunt la reducere si consuma foarte putin curent electric poate fi consultata AICI.

eMAG Summer Sales este o promotie foarte importanta de la cel mai mare retailer online din Romania. Aceasta promotie include reduceri mari si pentru masinile de spalat rufe ce fac parte din clasa energetica A+++ sau chiar mai bune.

Desi acest tip de masini de spalat rufe sunt foarte scumpe la momentul achizitiei, insa ulterior consuma foarte putina electricitate si scad mult factura la curent. Acum, la eMAG si pretul initial este mult mai accesibil dupa reducerile si discounturile importante aplicate in cadrul promotiei eMAG summer Sales.

eMAG Summer Sales – Masina de spalat rufe Samsung Crystal Blue

Reducere de 16% pentru masina de spalat rufe Samsung Crystal Blue. Aceasta masina de spalat rufe este Smart, putand fi controlata si programata prin Wifi, are o capacitate de incarcare foarte generoasa de 10kg, 1600 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Summer Sales – Uscator de rufe AEG

Uscatorul de rufe produs de AEG este dotat cu pompa de caldura, are o capacitate de incarcare foarte mare de 8kg, face parte din clasa energetica A+++ si in plus, are un LCD cu touch screen pentru a programa. Motorul masinii de uscat este de tip inverter. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Summer Sales – Masina de spalat rufe Siemens

Urmatorul model foarte avantajos de masina de spalat rufe este cea de la Siemens. Aceasta masina are o capacitate de incarcare de 9kg, 1600 RPm si face parte din clasa energetica A+++. Pretul este scazut cu 12% si stocul este aproape de epuizare. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Summer Sales – Masina de spalat rufe Bosch

Si cei de la Bosch au o oferta foarte avantajoasa pentru o masina de spalat rufe foarte economicoasa din punct de vedere energetic si nu numai, dar si din punctul de vedere al consumului de apa si detergent. Masina Bosch face parte din clasa A+++, are 1600 RPM si o capacitate de incarcare de 9kg. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Summer Sales – Masina de spalat rufe LG

Reducere de 17% pentru aceasta masina de spalat rufe produsa de LG, care face parte din clasa energetica A+++. Masina este de culoare argintie, foarte eleganta si cu un design modern, are capacitate de incarcare de 10kg, 1400 rpm si oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Summer Sales – Masina de spalat rufe Electrolux

Masinile de spalat rufe foarte performante nu se produc numai in strainatate ci si in Romania. Masina de spalat rufe fabricata de Electrolux are 1400 RPM, capacitate de incarcare de 9kg, face parte din clasa energetica A+++ si este una dintre cele mai ieftine modele cu asemenea capacitati si caracteristici. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Summer Sales – Uscator de rufe Panasonic

Ultima oferta foarte avantajoasa atat financiar cat si energetic pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol este pentru uscatorul de rufe de la Panasonic care este de tip Inverter, are capacitate de incarcare cu rufe spalat de 8kg si face parte din clasa energetica A+++. Oferta cu 25% discount poate fi consultata AICI.

Mai multe articole despre:
emag summer sales