MENIU

Patimile actorului care l-a interpretat pe Iisus în „Patimile lui Hristos”: A fost lovit de fulger și a suferit mai multe boli în timpul filmărilor

Patimile actorului care l-a interpretat pe Iisus în „Patimile lui Hristos”

Actorii sunt cunoscuți pentru că își pun inima și sufletul într-un rol intens, dar nu chiar atât de mult pe cât a făcut-o Jim Caviezel în vestitul film „Patimile lui Hristos”.

Jim Caviezel, actorul care l-a interpretat pe Iisus în filmul „Patimile lui Hristos”, a demonstrat o dedicare și un angajament extraordinar față de rolul său, depășind limitele obișnuite ale interpretării actoricești. Pe lângă eforturile artistice remarcabile, Caviezel a experimentat diverse patimi și suferințe în timpul filmărilor, incidente dramatice care par să fi adăugat o profundă autenticitate interpretării sale a personajului iconic al lui Iisus.

Actorul a fost lovit de fulger de două ori în timp ce filma vestita peliculă, și a suferit mai multe răni grave în timp ce era pe platourile de filmare pentru filmul religios.

Filmul celebru a avut premiera în anul 2004 și de atunci este transmis în casele credincioșilor în fiecare an, mai ales de Paște. Producătorii au făcut selecții atente pentru alegerea actorilor care să interpreteze rolurile speciale, dar aceștia au fost supuși și unor sacrificii incredibile. Pe lângă necesitatea de a învăța o nouă limbă, Jim Caviezel a trecut prin momente aproape fatale în timpul interpretării rolului lui Iisus în acest film. Puțini oameni cunosc adevăratele încercări prin care a trecut actorul lor preferat.

Sex-simbolul Franței, Carla Bruni, are probleme cu justiția. Este audiată ca suspect într-o anchetă legată de soţul său, fostul preşedinte francez

În timpul procesului de filmare, actorul a fost implicat în multiple scene intense și a trecut prin câteva accidente nefericite pe platoul de filmare. În timp ce majoritatea actorilor pot experimenta incidente minore, el a avut parte de un eveniment care a stârnit multe întrebări. Într-un moment cu totul neașteptat, Jim Caviezel a fost lovit de un fulger în timp ce interpreta rolul lui Iisus, scrie Unilad.

Această întâmplare l-a marcat profund pe actor și a dus la apariția unor traume cu care a trebuit să se confrunte în continuare. Cu toate acestea, Jim Caviezel a trecut prin numeroase experiențe dificile, greu de imaginat.

Fanii săi au fost șocați atunci când au aflat despre lista de răni pe care a suferit-o ulterior, o listă care s-a dovedit a fi reală. Actorul a slăbit cu 45 de kilograme pentru a se potrivi în rol, a suferit o lovitură de bici care i-a cauzat o rană de 14 centimetri și și-a dislocat umărul. În plus, a dezvoltat pneumonie și a suferit de hipotermie pe parcursul filmărilor.

Trucul folosit de marii bucătari pentru a fierbe un ou. Va ieși mai gustos și se va coji mult mai repede