MENIU

eMAG Summer Crazy Days - Sunt ultimele ore ale promotiei

eMAG Summer Crazy Days are niste oferte fantastice pentru electrocasnicele mari si mici. Reducerile ating si pragul de 40%.

eMAG Crazy Days – Toate ofertele de electrocasnice pot fi vazute AICI.

eMAG Crazy Days este o promotie foarte avantajoasa ce aduce reduceri pentru o multime de categorii de produse, printre care si electrocasnice. Preturi foarte bune au atat masinile de spalat rufe si frigiderele cat si esspressoarele, cafetierele, aspiratoarele si multe altele.

eMAG Crazy Days – Masina de spalat rufe Indesit

Prima oferta ce ne-a atras atentia este pentru o masina de spalat rufe foarte performanta de la Indesit. Masina e un model SLIM ce are capacitate de incarcare de 5kg, 1000 rpm la centrifugare si face parte din clasa energetica A+. Masina beneficiaza de o reducere de pret de 29% si oferta completa cu toate detaliile poate fi gasita AICI.

Combina frigorifica Arctic

Combina frigorifica cea mai avantajoasa si cu un raport calitate/pret foarte avantajos e cea produsa chiar de Arctic in Romania. Combina are o capacitate de stocare de 295l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 185cm. Pretul acestei combine cu doua usi este redus cu 38% si poate fi gasit AICI.

eMAG Crazy Days – Masina de spalat vase

Desi pentru multe locuinte din Romania o masina de spalat vase pare un lux, pretul unui asemenea aparat electrocasnic a devenit foarte accesibil cu un buget mediu si chiar restrans. Un astfel de model de masina de spalat vase va propunem si noi de la Electrolux, model care insa nu face rabat de la calitate. Masina din oferta eMAG are capacitatea de a spala pana la 9 seturi simultan si are 5 programe diferite. In plus, masina consuma putina electricitate facand parte din clasa energetica A+, iar spatiul ocupat e unul mic, fiind vorba de o masina slim care este si incorporabila si cu o latime de doar 45cm. Pretul are reducere de 31% si poate fi gasit AICI.

Aragaz Hansa

Va propunem o oferta de aragaz simplu, de foarte buna calitate si eficient. Argazul de la Hansa are un pret la eMAG cu 13% mai ieftin in aceasta perioada. Aragazul functioneaza pe gaz si e dotat cu 4 arzatoare, iar latimea sa este de 50cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Crazy Days – Espressor DeLonghi

Este renumit faptul ca brandul DeLonghi produce cele mai bune espressoare. Preturile lor sunt in general ceva mai mari, insa in cadrul promotiei de la eMAG puteti prinde o oferta ce are reducere de 51%. Espressorul manual DeLonghi este dotat cu dispozitiv de spumare, sistem cappuccino si lucreaza sub presiune de 15bar. Rezervorul de apa are 1l si espressorul are functia de oprire automata. Pretul redus la jumatate il gasiti AICI.

 
 
Mai multe articole despre:
null