MENIU

eMAG Stock Busters – Lichidare de stoc la electrocasnicele mici. 5 articole incredibile

eMAG a demarat in aceasta saptamana promotia Stock Busters care este cea mai mare promotie de lichidare de stocuri de pana acum.

eMAG – Lista tuturor ofertelor de electrocasnice care se afla la lichidare de stocuri poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG are in aceasta saptamana o promotie extraordinara de lichidare de stocuri. Stock Busters vine cu reduceri de pana la 50% pentru o multime de produse, printre care si electrocasnciele mici. Mai jos, am facut si noi o selectie de 5 articole foarte avantajoase:

eMAG Stock Busters – Aspirator cu sac Heinner

Prima oferta pe care v-o recomandam este cea mai ieftina in materie de aspiratoare. AM ales un model de aspirator dotat cu sac, usor de curatat si intretinut, cu volum de 3l, sacul este textil si nu trebuie golit decat dupa foarte multe utilizari. Aspiratorul este produs de heinner, are putere variabila, e dotat cu filtru hepa dar si cu tub telescopic din metal. Oferta cu reducere de 65% poate fi gasita AICI.

Stock Busters la eMAG – Fier de calcat Tefal Supergliss Easycord

Stim ca are un nume complicat, insa fierul de calcat de la Tefal, modelul supergliss Easycord este foarte usor de utilizat, tocmai asta e punctele sau forte. Fierul are o putere de 2300W, volum de 0.27l pentru un rezervor de apa si beneficiaza de reducere de 45% in cadrul promotiei eMAG. Daca nu credeti, puteti vedea cu ochii vostri accesand URMATORUL LINK.

Espressor manual DeLonghi la eMAG

Espressoarele produse de DeLonghi sunt destul de costisitoare la achizitie, in general, nu insa si de aceasta data. Am gasit un model ce se afla la lichidare de stocuri si are un discount real de 52%. Practic, sansele sa mai intalniti vreodata o asemenea oferta sunt aproape de 0. Espressorul manual de la DeLonghi este dotat si cu dispozitiv de spumare dar si cu sistem cappuccino si lucreaza la o presiune de 15bar, avand un rezervor de apa de 1l. Toate detaliile ofertei eMAG sunt AICI.

Blender Heinner la Stock Busters

Avem o oferta care vine numai cu avantaje. Este vorba de un blender Heinner care are avantajul de a fi un produs de calitate pentru care aveti garantie de 36 de luni. Pretul la eMAG e redus cu 62% pentru acest blender. are o putere de 1000W si e dotat cu doua recipiente de 0.5l si 1l. Blenderul are 2 viteze si functia pulse, este din inox si va ajuta sa va schimbati stilul de viata, sa mancati mai sanatos si sa va preparati smoothiuri delicioase. Oferta eMAG o gasiti AICI.

Gratar electric Star Light

Ultima oferta pe care am vazut-o si credem ca se va epuiza rapid la eMAG este gratarul electric Star Light. Acest produs costa chiar sub 100 de lei pentru ca se afla la lichidare de stoc, insa e un produs incredibil de avantajos. Are putere de 2000W, termostat reglabil, placi antiaderente si este din inox. Oferta completa o puteti accesa AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
electrocasnice emag stock busters