MENIU

eMAG Stock Busters – 10 oferte de nota zece din promotia de lichidare de stocuri

eMAG Stock Busters aduce reduceri de pana la 50% pentru o multime de produse, iar noi am gasit 10 dintre cele mai interesante. Nu suntem egoisti si vi le prezentam si voua.

eMAG Stock Busters – Lista tuturor produselor aflate la lichidare de stoc si care inregistreaza reducerea preturilor chiar si la jumatate poate fi gasita accesand URMATORUL LINK.

eMAG are o promotie foarte avantajoasa de lichidare de stocuri care se numeste Stock Busters si se desfasoara destul de rar. De data asta preturile sunt scazute chiar si la jumatate, dupa cum anunta cel mai mare retailer online din Romania. Am zis sa aruncam si noi o privire peste oferte si am facut o scurta analiza: preturile sunt foarte bune pentru multe dintre produse, aveti in jur de 50.000 de oferte excelente, iar noi le-am ales pe cele mai interesante 10.

eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 7 Plus

Prima oferta cu care spargem gheata este cea pentru telefonul mobil de la Apple, modelul iPhone 7 Plus care are ecranul mai mare, mai generos si un design foarte placut. Telefonul mobil inregistreaza o reducere pe care n-am mai intalnit-o pana acum in acest caz: este vorba de 24% discount pentru modelul cu 256GB memorie, dar si un cadou surpriza la achizitionare. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Televizor LED Smart Sharp 139

Este poate cea mai buna oferta disponibila in aceasta promotie de lichidare de stocuri de la eMAG. E vorba de un televizor ce are diagonala de 139cm, rezolutie FULL hd, conectivitate la internet si toate functiile smart disponibile, adica va puteti conecta la Netflix, HBO GO dar si la facebook sau youtube de pe televizor, iar pretul inregistreaza o reducere de  41%. Daca nu va vine sa credeti, chiar va indemnam sa va convingeti si sa studiati oferta deliata AICI.

eMAG Stock Busters – Laptop Lenovo IdeaPad

Laptopurile sunt si ele la putere in promotia de lichidare de la eMAG. Oferta pentru acest lLenovo IdeaPad include un discount de 27%. Configuratia laptopului este una foarte puternica, are procesosr Intel Core i3, frecventa de 2.3 Ghz si e construit pe o arhitectura Kaby Lake. Ecranul are diagonala de 14 inch, e mic si usor de transportat, reda imagini impecabile la rezolutie Full HD si e de tip IPS. Memoria laptopului este de 4GB si un spatiu de stocare de 1TB. Oferta completa o puteti consulta AICI.

eMAG Stock Busters – Masina de spalat rufe Star Light

Continuam cu lucruri ceva mai practice: o masina de spalat rufe ieftina si cu capacitate mare. Modelul de masina de spalat rufe de la Star Light impresioneaza prin capacitatea de umplere a cuvei cu pana la 7 kg de rufe murdare, are 1200 rpm forta de centrifugare si face parte din clasa energetica A++. In plus, masina e dotata si cu display LED si pretul sau e mult sub 1.000 de lei, avand discount de la eMA de 37%. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Stock Busters – Aspirator fara sac Heinner

Nici nu stiti cat de scumpe sunt in ziua de astazi aspiratoarele fara sac, dar de buna calitate. E foarte rara oportunitatea de a achizitiona un aspirator fara sac precum modelul de la Heinner pe care vi-l recomandam noi din promotia eMAG. Acest aspirator are 750W, recipient de praf din plastic de 2.2l care se curata foarte usor, filtrare ciclonica si filtru HEPA dublu 13, doar pretul este la jumatate. Oferta eMAG cu discount de 40% poate fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters – Scaun ergonomic Kring

Am gasit printre ofertele de la eMAG si un pret bun la un scaun de birou care este ergonomic. Scaunul e un model Kring Franklin, e ideal pentru un birou directoral, imbracat in imiatie de piele si cu discount de 53%. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters – Periuta de dinti electrica

Este dovedit faptul ca periutele de dinti electrice curata si spala mult mai bine decat cele normal, sunt mult mai eficiente si ajuta la sanatatea dintilor. Din pacate cele mai multe periute sunt destul de costisitoare la achizite, insa nu e si cazul periutei de dinti Violife Slim SOnic Crawford. Oferta de la eMAG inregistreaza 36% reducere si poate fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters – Cusca transport MPS

Cusca pentru transportul cainilor, e usor de manipulat si are grilaj superior pentrua putea observa mai usor catelul pe  perioada transportului. DImensiunile custii sunt de 55x36x35 si oferta include o reducere consistenta pe care o gasiti AICI.

eMAG Stock Busters – Scaun auto pentru copil

Dupa cum stiti, este obligatoriu transportul copilului cu masina doar in scaun special, iar multe dintre scaunee de copii inregistreaza preturi exorbitante. E rar intalnit un scaun ce costa sub 200 de lei, e ajustabil, recomandat pentru copii cu greutate intre 9 si 36kg. Toate detaliile ofertei si pretul cu reducere de 48% le gasiti AICI.

eMAG Stock Busters – Ceas Madison

Incheiem prezentarea ofertelor cu cea pentru un ceas de dama foarte interesant, cu reducere de 87% la eMAG. Acest ceas New York este de culoare bleumarin cu argintiu si are un design foarte interesant pe care il puteti vedea AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag stock busters