MENIU

eMAG Special – Vara asta ai tot ce-ti trebuie la jumatate de pret

eMAG are o promotie speciala ce vizeaza toate articolele de care ai putea avea nevoie peste vara, in vacanta.

eMAG – Lista tuturor ofertelor din promotia cu articole pentru o vara activa si plina de energie poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG a pregatit o promotie foarte interesanta cu tot ce ai nevoie pentru aceasta vara cand mergi in vacanta, indiferent de tipul tau de personalitate si ce fel de vacanta alegi. Fie ca esti sportiv si iti place sa mergi la munte sau la mare, fie ca iti place sa vizitezi orase si sa calatoresti cu avionul, fie ca iti plac sporturile extreme, eMAG are pentru tine o oferta care ti se potriveste si care are pretul la jumatate.

eMAG – Trolere si genti voiaj

Stim ca nu e usor sa calatoresti, insa daca iti alegi o destinatie frumoasa vei face ca totul sa merite. Cei de la eMAG te pot ajuta sa scapi de grija bagajelor alegand un troller sau o geanta de voiaj cat mai incapatoare sau potrivita ca dimensiuni pentru avion sau alt mijloc de transport in comun. In plus, cel mai important aspect, preturile sunt scazute la jumatate si le gasesti listate AICI.

eMAG – Rucsacuri de drumetie

Iubitorii de munte stiu cat de important e sa ai la tine tot ce iti trebuie, sa prevezi orice ti s-ar putea intampla, sa ai resurse care sa te ajute sa duci la bun sfarsit in siguranta traseul montan ales si sa te bucuri de confort pe parcursul lui. Alege cu grija dintr-o gama diversificata de rucsacuri de munte de la eMAG. Lista cu fotografii si preturi o gasesti AICI.

eMAG – Echipament de drumetie

Cei de la eMAG au pus separat categoria echipamentului de drumetie fata de rucsacuri pentru ca aici ai mai multe produse din care poti alege. De la jachete si geci sport, ghete si bocanci, hanorace, pantaloni rezistenti, pantofi, tricouri, bluze, sosete, sepci si bandane, tot ce ai nevoie se gaseste la jumatate de pret AICI.

eMAG – Biciclete

Daca esti o fire mai sportiva poti alege o bicicleta pentru vara asta. Fie ca alegi un model de oras, fie unul mountain bike, preturile sunt avantajoase la eMAG si te poti bucura de o garantie prelungita a produselor, dar si de calitatea unor branduri renumite in acest domeniu. Convinge-te singur ca ofertele eMAG sunt foarte bune si vezi ce gasesti AICI.

eMAG – Role, trotinete si skateboard

Daca bicicleta ofera prea putina adrenalina pentru tine, iti recomandam rolele sau skateboard-urile, insa si trotinetele sunt un mijloc de transport prin oras si prin parc foarte cool si la moda. Vremea buna permite deja multe iesiri in oras cu rolele sau cu skate-ul asa ca profita si tu de reducerile cu 50% pe care le gasesti AICI.

eMAG – Sporturi cu paleta

Nu mai are rost sa iti spun ca Simona Halep ne inspira pe toti sa incercam sa jucam tenis, chiar daca n-am mai facut-o in viata noastra. Gasiti rachete la eMAG cu preturi foarte bune, dar daca tenisul nu e sportul vostru, puteti incerca si alte sporturi cu paleta, cum ar fi tenisul de masa sau badminton. Ofertele pentru palete, rachete, fileuri si plase, gripuri si overgripuri dar si racordaje de tenis de la eMAG le gasiti AICI.

eMAG – Sporturi de echipa

Continuam cu oferte pentru toata lumea: chiar daca esti bun sau nu la fotbal, tot vei juca cel putin un meci in vara asta in care avem si campionat mondial. Ofertele de la eMAG sunt foarte bune pentru mingi, porti de fotbal si accesorii pentru antrenament, dar si pentru suporteri. Arunca o privire peste preturile de AICI.

eMAG – Sporturi acvatice

Fie ca mergeti la mare sau la bazin, aveti nevoie de cateva accesorii pentru sporturile acvatice pe care va incurajam sa le practicati cat mai mult in sezonul cald. Ofertele de la eMAG sunt senzationale, gasiti de la costume de baie pana la seturi speedo cu masca, tub, labe pentru scufundari, ochelari si multe altele. Ofertele sunt AICI.

eMAG – Alergare

Cel mai accesibil si mai simplu sport pe care il poate practica toata lumea si chiar ar trebui sa o faca pentru propria sanatate este joggingul sau alergarea. Nu trebuie sa va preocupati de timpii pe care ii scoateti ci doar sa va bucurati de aerul pe care il inhalati intr-o plimbare rapida in parc. Reduceri de 40% de la eMAG pentru cele mai bune perechi de pantofi sport dar si jachete, veste, bluze sport, pantaloni, hanorace, maiouri, sosete tricouri si chiar echipamente complete. Ofertele sunt AICI.

eMAG – Camping

Si nu in ultimul rand, dar ultima categorie de produse din aceasta promotie de la eMAG este cea a produselor de camping. Aveti preturi mult reduse pentru saltele camping si izopren, vesela camping, corturi, genti termo izolante, dar si piscine gonflabile, saci de dormit, cutii frigorifice, scaune, mese si umbrele de camping, busole si bete trekking. Ofertele eMAG sunt AICI.

Mini stepper Kondition SS 032

eMAG pune în lista sa un mini stepper verde brotac, care poate fi ușor strecurat in orice apartament. Are pedale antialunecare si un display digital pentru a vă putea număra pașii si caloriile pierdute. Este redus mai mult de jumatate, vedeti oferta AICI.

Aparat fitness AB Dual trainer Kondition

Condiția fizică vi-o puteți pastra cu aparatul de fitness AB Dual Trainer de la producătorul Kondition. Are un preț extraordinar pe eMAG. Vă puteți convinge AICI

Bicicleta magnetica Head 7025

Aceasta bicicletă are o tradiție de 68 de ani, perioada de când funcționează, pe piața de profil, compania americană Head. Spunem noi că merită investiția. Detalii AICI.

Aparat multifunctional Sporter 7000A

Aparatul multifunctional Sporter 7000 A are grijă de întreg corpul. Lucrează picioarele, spatele și mâinile și suportă o greutate de 110 kilograme. Oferta AICI.

eMAG - Benzi de alergare cu mai multe programe de antrenament

Bicicleta eliptica Toorx ERX 70, 120kg

Bicicleta celor de la Toorx este gri, poate suporta 120 de kilograme și are 8 nivele de dificultate, pentru a vă alege cel mai confortabil program, chiar și la birou.

Puteți urmări oferta pe site AICI.

Banda alergare, Kondition, HM-2800

Pe locuri! Fiți gata! Start! Cu banda de alergare de la Kondition puteți străbate mulți kilometri. Depinde de dumneavoastră câți și unde amplasați banda, pentru o experiență plăcută.

Detalii despre preț și alte informații puteți obține AICI.

Banda alergare electrica Body Sculpture, BT 3133P

Banda BT 3133 P are incluse 16 programe de antrenament din care puteți alege. Vine dotat cu o mulțime de funcții calcularea vitezei, a caloriilor sau a ritmului cardiac, dar are și dotări high tech.

Găsiți produsul AICI.

Banda de alergare Johnson Adventure 3

Atenți la design, calitate și funcțiile pe care le oferă produsele lor, cei de la Johnson ne aduc banda de alergare Adventure 3. Oferta eMAG, AICI.

AB Power 1000 Generator

De acum, vara poate să vină! Aparatul AB Power 1000 Generator de la Techfit vine în ajutor. Promite să sculpteze și cele mai dificile zone, precum coapsele, fesierii sau mușchii abdominali. Detalii găsiți AICI.

Aparat Fitness MediaShop 2671 CORE MAX

Aparatul de fitness CORE MAX este ca un antrenor personal, doar că nu va trebui să vă deplasați la sală și veți putea avea intimitatea și confortul casei. Are 3 trepte de dificultate și puteți face 8 exerciții pentru musculature abdomenului, dar și cardio. Produsul eMAG îl găsiți AICI.

Toata oferta eMAG la aparatele de fitness și benzile de alergare o puteți consulta AICI.

 
 
Mai multe articole despre:
emag