MENIU

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Reduceri reale de 45%. Care sunt cele mai bune oferte

eMAG Saptamana electrocasnicelor este o promotie foarte avantajoasa de la cel mai mare retailer online care se desfasoara in general o data la o luna.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Lista cu toate ofertele poate fi consultata AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor a debutat chiar astazi cu reduceri impresionante ce ajung chiar si la 45%. Am facut si noi o selectie si o prezentare pe scurt a principalelor categorii de produse care au reducerile cele mai apetisante, atragatoare si consistente din ofefrta si v-o detaliem mai jos:

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Aparate frigorifice

Aparatele frigorifice au preturi foarte bune in aceasta perioada, chiar inainte ca cele mai mari calduri din aceasta vara sa inceapa sa isi faca simtita prezenta. Sunt probabil ultimele mari discounturi pentru aparatele frigorifice, combine, frigidere, congelatoare si mai ales vitrine frigorifice. In perioada de vara aceste produse nu beneficiaza in general de mari reduceri, asa ca daca vreti sa faceti o achizitie, acum e momentul sa o realizati din lista de produse de la URMATORUL LINK.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masini de spalat rufe

Masinile de spalat rufe au reduceri medii de 30% la eMAG in cadrul promotiei Saptamana electrocasnicelor. Masinnile de spalat aflate la reducere sunt impartite pe mai multe categorii: masini de spalat cu capacitate de 5-6kg, masini cu capacitate de peste 7kg, masini de spalat rufe cu usa verticala, masini care sunt dotate si cu uscator sau uscatoare simple. In plus, gasiti oferte foarte bune pentru cele mai cautate masini de spalat rufe, cele incorporabile in mobilier. Acestea sunt foarte cautate pentru a fi incluse in mobilierul de bucatarie si a salva o multime de spatiu intr-o locuinta mica. Ofertele le gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Incorporabile, aragazuri si aparate de gatit

Trecem la o alta categorie de electrocasnice, de aceasta data necesare doar in bucatarie. O multime de oferte interesante sunt disponibile in pachete cuptor+plita sau plite incorporabile. Gasiti foarte multe preturi scazute chiar si cu peste 45% pentru hote, aragazuri, cuptoare cu microunde si bineinteles cuptoare cu microunde incorporabile. Ofertele pot fi consultate AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masini de spalat vase

Este un lucru confirmat de statistici si foarte trist ca in locuintele din Romania masinile de spalat vase se regasesc foarte rar. Tocmai din acest motiv este prilej de bucurie ca preturile lor devin chiar si mai avantajoase in perioada promotiei eMAG Saptamana electrocasnicelor. Gasiti atat masini de spalat vase independente cat si incorporabile in mobilierul de bucatarie. Ofertele care incep de la preturi sub 1.000 de lei pot fi consultate AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Ingrijire locuinta

O noua categorie interesanta apare in promotia eMAG Saptamana electrocasnicelor: Ingrijire locuinta si tesaturi. Aceasta categorie de produse cu preturi reduse cu 45% cuprinde aspiratoare cu sac si fara, aspiratoare cu spalare si filtrare prin apa, aspiratoare verticale, multifunctionale si roboti de aspirare, dar si statii si fiare de calcat cat si, o mare surpriza, masini de cusut. Puteti consulta ofertele AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Aparate de bucatarie

Gama extrem de diversificata de electrocasnice mici necesare in bucatarie, care au preturi mici la eMAG. De la blendere si tocatoare, la mixere, roboti de bucatarie, masinin de tocat, storcatoare, espressoare automate si manuale, dar si cu capsule, pana la prajitoare de paine sau aparate de facut sandwich-uri pentru micul dejun, dar si alte aparate de gatit. Pe toate le puteti vedea AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Aparate de ingrijire personala

Tot din categoria electrocasnicelor mici, in promotia eMAG Saptamana electrocasnicelor sunt prinse si o serie de produse de ingrijire personala. Epilatoare, aparate de ras si tuns, placi de par si ondulatoare, perii si uscatoare de par dar si articole de sanatate si wellness, toate au reduceri de pana la 45%. Ofertele le gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Articole de menaj

Iata ca eMAG Saptaman electrocasnicelor nu cuprinde doar electrocasnice ci si o serie foarte buna de produse de menaj. Tigai, oale si cratite dar si vesela, pahare si tacamuri, toate au reduceri impresionante ce depasesc in foarte multe cazuri 50%. Mai gasiti in oferta ustensile pentru gatit, mobilier pentru bucatarie si textile pentru bucatarie, mese de calcat, uscatoare, seturi de curatenie si detergenti. Ofertele sunt AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Climatizare

Ultima categorie de produse electrocasnice pe care v-o prezentam si care e disponibila in promotia eMAG Saptamana electrocasnicelor este cea pentru aparate de climatizare. Pe langa aparatele de aer conditionat care au oferte foarte bune ce se epuizeaza rapid, pentru ca temperaturile au inceput deja sa creasca foarte mult, mai avem o gama larga de aparate de filtrare aer, centrale termice, boilere dar si ventilatoare. Preturile lor sunt listate AICI.

Mai multe articole despre:
emag saptamana electrocasnicelor