MENIU

eMAG Revolutia Preturilor – Isterie pentru asemenea preturi! Rar vezi sa se intample asta

eMAG Revolutia Preturilor este o campanie de reduceri foarte populara a celui mai mare retailer online din Romania. Preturile din aceasta perioada au luat-o razna de-a dreptul.

eMAG Revolutia Preturilor – Toate ofertele pot fi consultate accesand URMATORUL LINK.

eMAG Revolutia Preturilor e o promotie de 3 zile si 3 nopti cu reduceri de pana la 60%. In cadrul acestui articol o sa gasesti cateva oferte de televizoare exceptionale. Repetam: exceptionale! Nu am crezut vreodata ca o sa dam peste preturi atat de bune.

eMAG Revolutia Preturilor – Samsung

Primul televizor pe care vi-l recomandam din extraordinara promotie de la eMAG este unul produs de Samsung, un brand care domina piata la multe capitole. In primul rand, acest televizor are discount de 30% de la eMAG, apoi trebuie sa va spunem ca e cel mai ieftin televizor cu diagonala de 123cm care are si rezolutia cea mai puternica de pe piata 4K ULTRA HD. Televizorul are ca particularitate si ecranul curbat, de tip led, toate functiile smart disponibile. Oferta completa de la eMAG poate fi gasita AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Televizor Philips

Continuam tot cu un televizor de exceptie, de data asta cel mai ieftin televizor din oferta eMAG ce are diagonala de 139 cm, de-a dreptul impresionanta, ideala pentru un living mare unde se poate aduna toata familia. Televizorul are display de tip LED, are toate functiile smart disponible, poate fi conectat la internet si la platformele online de video streaming precum Youtube, Netflix, Hbo Go si altele, iar rezolutia sa e cea mai buna de pe piata 4K ULTRA HD. Oferta detaliata cu reducere de 30% de la eMAG poate fi gasita accesand URMATORUL LINK.

eMAG Revolutia Preturilor – Televizor Smart Samsung

Ne intoarcem la brandul Samsung pentru a vedea o oferta foarte avantajoasa de la eMAG pentru televizorul Smart cu diagonala de 138cm. Acest televizor costa mult sub 3.000 de lei desi indeplineste cele 3 conditii esentiale pentru un televizor performant in ziua de azi: diagonala mare de 138cm, rezolutie 4K si toate functiile smart disponibile. Oferta detaliata de la eMAG o gasiti accesand URMATORUL LINK.

eMAG Revolutia Preturilor – Android Philips

Dupa cum ii spune si numele, televizorul de la Philips are un sistem de operare Android, foarte usor de utilizat, e sistemul pe care-l gasiti pe cele mai multe telefoane mobile, asa ca o sa va fie familiar. Diagonala televizorului impresionant este de 139cm, e produs de Philips, are conectivitate la internet, display de tip LED de cea mai buna calitate si rezolutia 4K. La eMAG, televizorul are reducere de 20% si poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Televizor Smart Samsung 163cm

Cea mai tare oferta posibila de la eMAG din promotia Revolutia Preturilor, pentru televizoare, in opinia noastra, este pentru acest televizor cu diagonala de 163cm. Discountul in cadrul promotiei este de 47% pentru acest televizor, ecranul e unul incredibil care reda imagini impecabile la rezolutie de 4k ultra he pe o diagonala de 163cm. Acest televizor are tot ce-i trebuie, de la display de tip LED, functii smart, Netflix, Hbo, Facebook, Youtube, la un pret pe care nu o sa-l mai vezi prea curand atat de jos. Oferta detaliata de la eMAG poate fi gasita accesand URMATORUL LINK.

Mai multe articole despre:
null