MENIU

eMAG Resigilate - 11 oferte excelente

eMAG resigilate – Ofertele de electrocasnice resigilate sunt extrem de avantajoase pentru ca de cele mai multe ori acestea au doar mici defecte sau ambalajul deteriorat.

eMAG – Lista tuturor electrocasnicelor mari ce au reduceri ca produse resigilate poate fi consultata accesand URMATORUL Link.

eMAG are o multime de oferte foarte avantajoase de electrocasnice resigilate. Preturile lor sunt reduse deoarece prezinta mici defectiuni, despre care puteti sa cititi si chiar sa vedeti poze inainte de achizitionare, uneori doar ambalajul original este rupt.

Partea foarte buna la resigilatele eMAG este ca preturile au discounturi consistente, iar defectiunile produselor nu va incurca cu absolut nimic, fiind vorba de produse electrocasnice cum ar fi masinile de spalat rufe, aragazuri sau altele la fel.

Mai jos, am facut o scurta selectie cu 5 oferte de electrocasnice resigilate ce au calitate, reduceri mari si sa nu uitam ca prezinta si garantie inclusa in pret si posibilitatea de returnare in 30 de zile a produselor, ceea ce va ofera libertate deplina.

eMAG – Electrocasnice resigilate

Combina frigorifica Whirlpool

Incepem cu ceva simplu, clasic, minimalist, dar foarte bun: un frigider de la Whirlpool care are volum de depozitare pentru alimente in cele doua compartimente cu care e prevazut de pana la 349l. Combina face parte din clasa energetica A+, are functia 6th Sense Fresh Control si No Frost. Ultima este pentru a nu produce gheata si pentru a pastra alimentele proaspete o vreme indelungata. Exteriorul este din inox si frigiderul are o inaltime de 201cm. Oferta completa o gasiti AICI.

Aragaz Zanussi la eMAG

Continuam cu un aragaz de la Zanussi ce functioneaza pe gaz. Dupa cum stiti, in materie de electrocasnice, Zanussi e un brand de mare incredere. Pentru aragazul dotat cu 4 arzatoare si aprindere electrica, plita, cuptor, functii de grill si rotisor, pretul e scazut cu peste 25%. Aragazul beneficiaza de garantie de 24 de luni si retur gratuit in 30 de zile. Oferta eMAG o gasiti AICI.

Masina de spalat rufe Slim Beko

Trecem si la masinile de spalat si alegem o oferta pentru un model Beko. Modelul de masina de spalat pe care vi-l recomandam este SLIM, adica are dimensiunile mult reduse pentru a avea loc intr-o bucatarie sau baie de mici dimensiuni. Masina are capacitatea de umplere a cuvei cu pana la 7kg, face parte din clasa energetica A+++ si are 1000 RPM. Oferta completa o gasiti AICi.

Aragaz Beko

Acest aragaz Beko din promotia de resigilate are cel mai avantajos pret de pe piata Aragazul e dotat cu 4 arzatoare care functioneaza pe gaz, aprindere electrica, functie Clean zONE si reglare presiune gaz natural. Latimea aragazului este de 60cm, iar exteriorul este din inox usor de curatat. Oferta completa o gasiti AICI.

Masina de spalat rufe Arctic

Ultima oferta e una 100% romaneasca, produsa la Arctic. Masina de spalat rufe are capacitate de umplere a cuvei de 8kg, prezinta o forta de centrifugare de 1200 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+++, oferta completa o gasiti AICI.

eMAG resigilate – Samsung Galaxy S8 Plus

Cel mai cautat telefon mobil resigilat este cu siguranta Galaxy S8 Plus. Telefonul are usoare urme de folosire si zgarieturi, iar ambalajul original este deschis, insa daca va hotarati sa il achizitionati, nu trebuie sa va faceti griji, aveti posibilitatea de retur gratuit timp de 30 de zile. Telefonul are 64GB memorie si functie 4G, iar oferta ca resigilat o gasiti AICI.

eMAG resigilate – iPhone 7 Plus

Un alt telefon mobil foarte cautat de public este iPhone 7 Plus. Oferta pentru produsul resigilat este si mai populara pentru ca beneficiaza de o reducere de pret consistenta si siguranta posibilitatii de returnare in cazul in care va nemultumeste. Telefonul prezinta mici urme de folosire si zgarieturi fine. Modelul care se afla la reducere pentru produs resigilat are o memorie de 32gb. Oferta o gasiti AICI.

eMAG RESIGILATE – Samsung Galaxy J5

Si modelele mai vechi au mare cautare la eMAG, daca sunt resigilate, tocmai pentru ca preturile sunt foarte, foarte bune. Unul dintre cele mai bune exemple este modelul Samsung Galaxy J5, 2017, care are capacitate dual sim, 16GB memorie pentru a stoca o multime de fotografii, muzica, aplicatii si multe altele, dar si functie speciala 4G pentru internet de mare viteza. Oferta poate fi consultata la URMATORUL LINK.

eMAG resigilate – Huawei P9 Lite

Nu doar telefoanele mobile de la Samsung si Apple au reduceri mari de preturi, un model foarte avantajos este si Huawei P9 Lite care are o reducere consistenta. Telefonul prezinta zgarieturi fine si ambalajul original desfacut, in schimb are functie DUAL Sim pentru administrarea a doua numere de telefon simultan, memorie de 16GB si functie 4g. Toate detaliile le gasiti AICI.

eMAG resigilate – Apple Watch 2

Nu doar telefoanele mobile resigilate sunt la mare cautare la eMAG, ci si alte gadgeturi, cum ar fi ceasurile inteligente. Apple Watch 2 este un asemenea model foarte cautat, in special pentru ca modelul nou are un pret destul de mare, iar cel resigilate devine mult mai accesibil pentru un buget mediu. Ceasul are carcasa din aluminiu, 42mm, Black Sport Band. Toate detaliile le gasiti AICI.

eMAG RESIGILATE  - Ochelari VR Samsung Gear

Samsung Gear e un gadget impresionant care este foarte accesibil la achizitionare ca produs resigilat. Samsunt gear prezinta doar cateva urme usoare de folosire si zgarieturi fine, iar ambalajul original a fost deschis. Pretul sau il gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
null