MENIU

eMAG - Oamenii smart cumpara televizoare smart! Uite ce oferte intelingente

eMAG are o promotie absolut deosebita in care televizoarele smart inregistreaza recorduri de reduceri.

eMAG – Lista tuturor televizoarelor smart din promotie poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG are o promotie speciala prin care reduce preturile pentru mai multe modele de televizoare foarte interesante, toate avand functiile smart disponibile si posibilitatea de a fi conectate la internet. Noi am facut, mai jos, o selectie foarte interesanta cu cele mai ieftine modele de televizoare smart din promotia eMAG, in functie de marimea diagonalei.

eMAG – Televizor Smart Horizon

Incepem cu cel mai ieftin televizor cu diagonala de doar 61cm. Un astfel de televizor e potrivit pentru un dormitor de mici dimensiuni sau pentru bucatarie, daca preferati sa va uitati la TV in timp ce mancati sau gatiti. Modelul este produs de Horizon, un brand poate mai putin cunoscut care insa e de foarte buna calitate si asigura o garantie de 5 ani. Oferta completa cu reducere poate fi gasita AICI.

eMAG – Smart Wellington

Tot un brand mai putin cunoscut este poate si Wellington insa preturile pe care le practica sunt de cele mai multe ori foarte avantajoase si prezinta un raport calitate/pret foarte bun. Televizorul din cazul de fata are o diagonala de 71cm si reda imagini impecabile la rezolutie HD. Oferta completa cu reducere poate fi gasita AICI.

eMAG – Orion

Ramanem tot in zona brandurilor obscure, insa gasim preturi din ce in ce mai bune si televizoare din ce in ce mai mari. Iata acest model Smart de la Orion ce are un display de tip LED de foarte buna calitate ce are diagonala de 81cm. Oferta detaliata poate fi accesata AICI.

eMAG – Televizor LED Smart Star Light

Trecem la un alt nivel si vorbim despre un televizor cu diagonala de 101cm ce poate fi deja amplasat lejer intr-o sufragerie de dimensiuni medii. Acest televizor dispune de toate functiile smart, poate fi conectat la internet, implicit si la servicii de tip YouTube, Netlifx sau HBO GO. Rezolutia televizorului este Full HD si pretul cu reducere de 400 de lei poate fi gasit AICI.

eMAG – 4k Star Light

Ultima oferta pe care v-o prezentam este cea pentru televizorul de la Star Light care are rezolutia cea mai buna de pe piata: 4K ULTRA HD. Acest televizor chiar le are pe toate: de la rezolutia cea mai puternica, la diagonala de 127cm la cel mai ieftin pret si cea mai mare reducere. Detaliile ofertei sunt AICI.

Mai multe articole despre:
null