MENIU

eMAG. O mare marca de scule si unelte lasa preturile jod de tot. Iata oferta.

Lucrarile in casa si gradina o sa inceapa cat mai curand, asadar, eMAG v-a pregatit cele mai bune oferte, cu cele mai bune produse de la branduri recunoscute. Profita de cea mai larga gama de unelte si scule la super preturi.

Intreaga lista cu produse de casa si gradina poate fi consultata AICI.

Polizor/ slefuitor de banc Einhell, 240 W, 2950 rpm. O unealta foarte rezistenta si sigura, cu 4 picioare cauciucate pentru stabilitate, suporti pentru unelte reglabile, piatra de polizor dura, capac de protective inchis lateral, aparatoare de scantei reglabila cu geam mare de protectie. Este un produs pentru muncile usoare din gospodarie, nu este un polizor profesionist, tocmai de aceea este excelent pentru muncile casnice din orice casa. Vezi AICI oferta cu super reducere de la eMAG.

Fierastrau circular cu masa Einhell, 1800 W, 5000 rpm. Este un aparat cu un motor puternic, ceea ce inseamna ca are taiere compacta. Ai extensie de masa din stanga si din dreapta pentru piese mai mari si extensie a mesei pe partea din spate pentru piese mai lungi. Carcasa are conexiune aspirator pentru a putea sa faci curat rapid si eficient si are si suport pentru scule inclus. Poti taia fara probleme piese din lemn dur, iar masa principala este din aluminiu. Iata AICI mai multe detalii despre aceasta unealta.

Slefuitor pentru pereti uscati Einhell, 600 W. Un aparat de nelipsit in orice gospodarie care se utilizeaza foarte usor in orice lucrare de renovare sau amenajari interioare. Toate lucrarile de slefuire a peretilor, precum slefuirea peretilor si tavanului, indepartarea resturilor de tapet, vopsea, tencuiala, etc. sunt gestionate cu foarte putin efort. Viteza se poate regla in functie de suprafata, iar slefuitorul are maner telescopic variabil pana la 165 cm. Il montezi si il demontezi rapid, iar discul mare se slefuit cu sistem practice Velcro este de calitate superioara. Vezi AICI mai multe detalii despre aceasta unealta din oferta eMAG.

Ciocan rotopercutor Einhell, 800 W, 1000 rpm, 4 functii. Ai protective pentru mana, maner suplimentar cu nervure de blocare, functie de oprire percutie, maner moale, mandrina SDS-Plus, ambreiaj de siguranta la suprasarcina, regulator de turatie electronic cu setari de pre-selectie si commutator deinversare rotire spre stanga-dreapta. Este semiprofessional, se utilizeaza cu usurinta, este foarte rezistent si de calitate, dai gauri fara prea mult efort chiar si din pozitii grele. Cele 4 functii depicamar, ciocan rotopercutor, picamar cu rotire libera si gaurire pentru lemn, fier si altele, sunt foarte utile si eficiente. Mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG gasesti AICI.

Masina de gaurit si insurubat fara fir Einhell Power, 18 V. O unealta care nu trebuie sa lipseasca din trusa de scule, este robusta si foarte eficienta atat pentru lucrarile din casa, cat si pentru cele din garaj sau atelier. Are 2 trepte de viteza pentru insurubare puternica si gaurire rapida, dar si iluminare led pentru zona de lucru. Se utilizeaza foarte confortabil datorita manerului ergonomic de tip Softgrip si blocajului de ax automat pentru schimarea usoara a sculei. Vezi mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG AICI.

 

 

 

Mai multe articole despre:
null