MENIU

eMAG Flash Deals – Promotie ‘nebuna’ ce tine doar cateva minute. Preturi ‘descreierat’ de mici

eMAG Flash Deals este un nou tip de promotie de la eMAG ce are mare succes. Promotia include reduceri foarte mari de pret care tin insa doar cateva zeci de minute.

eMAG Flash Deals – Toate ofertele cu reduceri ce dureaza doar cateva minute pot fi consultate accesand URMATORUL LINK.

eMAG Flash Deals este o promotie relativ noua care ‘joaca’ dupa reguli noi si interesante: preturile sunt reduse masiv timp de cateva zeci de minute, insa trebuie sa achizitionezi rapid daca vrei sa beneficiezi de promotie.

Mai jos am facut o selectie de 5 telefoane mobile de ultima generatie care au reduceri mari la eMAG Flash Deals.

eMAG Flash Deals – Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 este varful de gama de la Samsung in materie de telefoane mobile si este unt elefon de exceptie. Acest model est eunul destul de costisitor in mod curent, insa in cadrul Flash Deals de la eMAG pretul e redus cu 15% si mai beneficiati si de un cadou special la achizitionare. Telefonul este dual sim, are marginile rotunjite pentru un design deosebit si acces facil la meniul special, spatiul de stocare e de 64GB si pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Flash Deals – iPhone  7

Telefoanele mobile de la Apple sunt intotdeauna cele mai ravnite si mai cautate in cadrul oricarei promotii eMAG. Iata ca de aceasta data modelul iPhone 7 beneficiaza de 22% reducere, o reducere consistenta destul de rar intalnita in cazul unui asemenea gadget. Telefonul are spatiu de stocare de 32GB. Oferta completa de la eMAG Flash Deals poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG Flash Deals – Allview P9 Energy S

Daca vreti sa faceti o achizitie inteligenta pentru un telefon mobil smart care sa fie si ieftin, sa aiba si reducere mare, tehnologie inalta si foarte actuala si in plus sa mai incurajati si economia de la noi din tara, modelul Allview P9 Energy S include probabil cel mai bun raport calitate/pret dintre toate telefoanele mobile. Telefonul beneficiaza la eMAG de o reducere de 39%, foloseste functia dual sim si are memorie de 32GB. Toate detaliile le gasiti AICI.

eMAG – Samsung Galaxy Xcover 4

Pentru ca telefoanele mobile de la Samsung sunt printre cele mai apreciate si mai cautate in fiecare promotie eMAG, iata ca la Flash Deals mai avem un model de la Samsunt cu mare reducere. E vorba de Samsung Galaxy Xcover 4 ce are spatiu de stocare de 16GB si foloseste functia 4G pentru internet si transfer de date de mare viteza. Oferta cu 22% reducere poate fi gasita AICI.

eMAG Flash Deals – Lenovo VIBE K5

Ultimul telefon mobil pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol din promotia Flash Deals de la eMAG e produs de Lenovo, un brand de mare incredere care ofera o garantie de 24 de luni pentru acest gadget. Telefonul Lenovo Vibe K5 are functie Dual sim pentru administrarea a doua cartele cu numar deodata, spatiu de stocare 16GB si functie 4G. Pretul modelului Gold de la eMAG poate fi gasit cu o reducere de 49% accesand URMATORUL LINK.

 

 

Mai multe articole despre:
emag flash deals