MENIU

eMAG, Flanco și evomag au MARI REDUCERI. Lista promoțiilor

La sfârșit de ianuarie, marile magazine online din România au promoții la mii de produse. În acest articol, îți prezentăm cele mai interesante reduceri la eMAG, Flanco și evomag.

eMAG are, până joi, 29 ianuarie, reduceri foarte mari în cadrul campaniei "Revoluția prețurilor", în timp ce Flanco propune reduceri de până la 50% în cadrul "Black Week", organizată până la 31 ianuarie. evomag are reduceri la o mulțime de produse, cele mai interesante fiind cele la laptopuri Dell.

Reduceri eMAG - Revoluția prețurilor

După o lună ianuarie liniștită, eMAG impresionează prin reducerile de la final de lună. Sunt scoase la ofertă produse din categoriile IT (tablete, telefoane, laptopuri, sisteme PC etc.), TV, foto, electrocasnice, accesorii auto, decorațiuni, scule și unelte, îngrijire personală, parfumuri, cărți, jucării, petshop. 

Întreaga ofertă eMAG poate fi consultată AICI.

Reduceri Flanco de Black Week

Flanco organizează campania Black Week, în care aplică reduceri la sute de produse din categoriile computere și periferice, tablete și telefoane, TV, electronice și foto, electrocasnice mari și electrocasnice mici.

Întreaga ofertă Flanco poate fi consultată AICI.

Reduceri evomag în această perioadă

evomag are mari reduceri la întreaga gama de laptopuri Dell, dar și la unele televizoare LG din ofertă.

Întreaga ofertă evomag poate fi consultată AICI.