MENIU

eMAG Cupa Mondiala – Televizoare cu diagonala peste 126 cm la care merita sa vezi meciurile

eMAG are oferte excelente la televizoare cu diagonala mare pe care se pot vedea foarte bine meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal.

eMAG – Lista tuturor ofertelor de televizoare cu diagonala peste 126cm si preturi sub 1.500 de lei poate fi consultata AICI.

eMAG pare sa aiba oferte de televizoare din ce in ce mai bune. Diagonale tot mai mari, preturi tot mai bune, discounturi impresionante, totul in asteptarea celui mai mare eveniment sportiv al verii: finala Campionatului Mondial de Fotbal.

eMAG – Televizor Star Light

Toti cunoasteti producatorul Star Light care are preturi excelente pentru o multime de electronice si electrocasnice. Ei bine, de la acest producator vine si cel mai ieftin televizor cu diagonala de peste 126cm. Televizorul are rezolutie Full HD si un pret cu 550 de lei mai ieftin pe care il gasiti AICI.

eMAG – Televizor Magla

Continuam cu o oferta aproape la fel de avantajoasa de la un producator mai putin cunoscut: Magla. Televizorul produs de Magla are un pret foarte avantajos, ofera o garantie de 12 luni si in plus, impresionant e ca televizorul are toate functiile smart disponibile si posibilitatea de a fi conectat la internet. Televizorul are 127cm diagonala si rezolutie FULL HD. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Televizor Vision Touch

Continuam cu o alta oferta avantajoasa ce are o reducere record pentru aceasta promotie de 25%. Televizorul e produs de Vision Touch si are ecran de tip LED, foarte rezistent si cu diagonala de 127cm. Televizorul reda imagini impecabile la rezolutie FULL HD. Oferta completa de la eMAG poate fi consultata AICI.

eMAG – Televizor Star Light

Revenim la brandul Star Light pentru un televizor ceva mai complex. Acest model de la Star Light are o diagonala tot de 127cm, reda imagini Full hd SI are toate functiile smart disponibile, poate fi conectat la internet si poate sa redea video de pe platforme precum hbo go si netflix. Televizorul foloseste sisteul de operare Android iar pretul cu mare reducere de la eMAG poate fi gasit AICI.

eMAG – Televizor NEI

Incheiem cu un brand foarte vechi in domeniu care dintotdeauna a practicat preturi accesibile. E si cazul acestui model de televizor de la NEi ce are diagonala impresionanta de 139cm si reda imagini Full HD. Toate detaliile ofertei foarte avantajoase pot fi gasite AICI.

Mai multe articole despre:
emag