MENIU

eMAG – 5 reduceri concrete de 40% pentru electrocasnice

eMAG are o promotie deosebita prin care reduce preturile foarte mult. Va puteti convinge doar aruncand o privire peste selectia noastra.

eMAG – Lista tuturor electrocasnicelor poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG are o saptamana cu multe promotii disponibile. Una dintre ele reduce preturile pentru cateva electrocasnice cu peste 40%. Noi am ales 5 dintre aceste oferte si le detaliem, mai jos:

eMAG – Hota Heinner

Prima oferta pe care v-o recomandam ne-a impresionat foarte mult. Este vorba de o hota traditionala Heinner care nu doar ca are reducere foarte mare de pret, dar pentru a fi siguri de calitatea ei beneficiati si de 5 ani garantie. Hota este una traditionala, cu o putere de absorbtie de 347mc pe ora, e dotata cu doua motoare si are o latime de 60cm. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Plita incorporabila electrica Hotpoint Ariston

Plita de la Hotpoint are reducere de 51% si e chiar mai impresionanta ca oferta de dinainte. Plita este incorporabila si poate fi usor integrata in mobilierul de bucatarie, functioneaza pe curent, e dotata cu doar 2 arzatoare si are aprindere electrica, dar si functie touch control. Suprafata ei este din inox usor de intretinut si curatat. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Star Light

Producatorul Star Light este renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica, iar acum, fiind cuprins si in promotia de reduceri de la eMAG, masina de spalat rufe are in plus o reducere de 39%. Masina e una foarte performanta, model moder de tip SLIM, adica ce are dimensiuni mult reduse pentru a avea loc intr-o baie sau bucatarie mica. Masina are capacitate de umplere a cuvei cu pana la 6kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A++. Oferta completa este AICI.         

eMAG – Cuptor cu microunde Beko

Cuptorul cu microunde de la Beko are si el o reducere de 38% in cadrul promotiei de la eMAG. E vorba de un cuptor cu volum de 20l, putere de 700W care functioneaza mecanic si are si functia de grill. Toate detaliile acestei oferte foarte avantajoase pot fi gasite AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Gorenje

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru o masina de exceptie ce face parte din clasa energetica A+++ si nu va incarca deloc factura de curent. Masina este un model SLIM, are capacitate de umplere a cuvei de pana la 6kg si putere de centrifugare de 1000 rotatii pe minut. In plus, masina e dotata si cu functia Stable tech si are si display. Toate informatiile pot fi gasite AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
null