MENIU

eMAG – 5 oferte cu 50% reducere la Revolutia Preturilor

eMAG are reduceri reale de pana la 50% in cadrul promotiei Revolutia Preturilor care se desfasoara timp de 3 zile si 3 nopti.

eMAG Revolutia Preturilor – Lista cu toate ofertele ce au reduceri de pana la 50% poate fi consultata AICI.

eMAG Revolutia Preturilor este o promotie de reduceri cu discounturi de pana la 50%. Am gasit printre oferte chiar si preturi reale reduse la jumatate si cu siguranta aceste oferte sunt cele care se epuizeaza primele. Iata ce oferte am gasit noi:

eMAG Revolutia Preturilor – Storcator de fructe si legume Gorenje

Nu doar ca beneficiati de un pret redus cu peste 50% in cadrul promotiei eMAG Revolutia Preturilor, insa va schimbati si stilul de viata cu unul mult mai sanatos odata cu achizitia storcatorului de fructe si legume de la Gorenje. Acest storcator este ideal pentru prepararea sucurilor naturale, are o putere de 800W, recipientul pentru suc e de 1l si cel pentru pulpa de 2l. Storcatorul are 2 viteze si un tub de alimentare larg. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Espressor automat Krups Latt’espressSilver

Daca aveti pofta de o cafea buna pe care sa o savurati in fiecare dimineata, e momentul sa profitati de reducerea de 45% a espressorului automat Krups. Acest espressor are putere de 1450W, lucreaza sub o presiune de 15bar, are display LCD si functie One Touch Cappuccino. Volumul rezervorului de apa este de 1.7l si are disponibile 6 selectii. Pretul sau poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Masina de spalat vase Bosch

Masina de spalat vase de la Bosch se regaseste la eMAG in stoc limitat tocmai pentru ca are o reducere de 50% si este foarte cautata. Masina poate spala pana la 9 seturi de vase deodata, are 5 programe diferite de spalare si este o masina SLIM, avand doar 45cm latime. In plus, masina de spalat vase face parte din clasa energetica A+ si are un exterior din inox care poate fi curatat si intretinut cu foarte mare usurinta. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Aspirator fara sac Heinner

50% discount pentru aspiratorul fara sac de la Heinner care are o putere de 1200W. Aspiratorul are capacitate de stocare de 2l de praf in recipientul special care poate fi curatat cu multa usurinta, e dotat cu tub telescopic din metal pentru a putea ajunge chiar si in cele mai indepartate colturi ale incaperii. Aspiratorul e dotat si cu filtrul HEPA. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Fier de calcat Tefal Turbo Pro

Ultima oferta foarte avantajoasa cu discount de 50% pe care am gasit-o si v-o prezentam in acest articol este pentru un fier de calcat Tefal Turbo Pro. Fierul de calcat are putere de 2600W, talpa de foarte buna calitate autoclean Airglide. Oferta poate fi consultata AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag revolutia preturilor