MENIU

eMAG - 5 aparate ieftine care te ajuta sa faci sport in casa

eMAG are preturi foarte bune pentru mai multe aparate de sport in interior.

eMAG - Toate aparatele disponibile pot fi vazute AICI.

eMAG are preturi mai bune ca niciodata pentru aparatele de facut sport in casa. Cum se apropie perioada rece si temperaturile au inceput deja sa scada, cei mai multi dintre noi vor avea de suferit din punct de vedere fizic pentru ca nu vor mai putea desfasura activitati afara. Solutia este achizitionarea de aparate de sport pentru interior. Iata 5 oferte foarte interesante:

eMAG - Banca pentru abdomene

Printre cele mai simple exercitii fizice pe care le poti face in casa sunt abdomenele, insa ai grija de spatele tau, foloseste o banca speciala pentru abdomene care pe langa faptul ca te protejeaza, are diferite trepte de inclinare si iti permite sa faci exercitii de dificultati diferite. O asemenea banca pentru abdomente are reducere de 23% in acest moment la eMAG si oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Stepper Spoter S007

Stepperul este perfect pentru exercitiile de tip urcare si coborare a scarilor, avand avantajul ca este mai bland cu articulatiile. Tehnologia de amortizare hidraulica asigura un antrenament confortabil. Folosirea regulata a steparului te ajuta atat lamentinerea formei sau scaderea in greutate dar si la mentinerea sanatatii. Pretul este unul foarte avantajos si poate fi gasit AICI.

eMAG - Mini Bike cu coputer Kondition

Mini bike este dotata cu pedalare fluida, roata de inertie cu chinga pentru flexibilitate mai buna, coaching 5 functii - timp, distanta, viteza si mod scan ,8 niveluri de rezistenta, pedalare atat fata cat si spate si multe alte functii speciale. Toate detaliile si pretul la reducere pot fi gasite AICI.

eMAG - Bicicleta mecanica Fittronic

Cea mai ieftina bicicleta pe care o gasesti este acest model Fittronic de culoare neagra, este un model destinat uzului casnic, ce suporta o greutate de 100kg si dispune de un display care afiseaza cronometru, viteza, distanta, caloriile si pulsul. Pretul il gasesti AICI.

eMAG - Banda de alergat

Si nu in ultimul rand, banda de alergat magnetica FitTronic M200 care are una dintre cele mai mari reduceri de la eMAG, de 41%. Banda de alergare este ideala pentru interior, in confortul casei tale poti alerga pe o suprafata de 95x34cm si e dotata cu display ce afiseaza distanta, viteza, caloriile, timpul si pulsul. Oferta poate fi gasita AICI.

 
 
Mai multe articole despre:
emag