MENIU

eMAG. 10 reduceri de care sa profiti la final de Electronic Days

De la televizoare de ultima generatie la camera video si accesorii pentru jocuri, toate la super reduceri la final de Electronic Days numai la eMAG. Profita de cele mai mici preturi la gadget-urile mult ravnite.

Intreaga lista cu reduceri Electronic Days poate fi consultata AICI.

Televizor LED Star-Light, 102 cm, full HD. Descoperi magia culorilor vii, indiferent de programul urmarit la televizor. Un televizor ultra-slim, cu unghi de vizibilitate pana la 176 de grade si foarte usor de manevrat si de montat. Te conectezi usor la orice sursa de semnal, elimini cat mai multe cabluri si te bucuri de un  produs de calitate la un super pret. Ai sunet si imagine clare si fara cusur. Intra AICI pentru a vedea intreaga oferta eMAG la acest produs.

Televizor LED Smart Horizon, 109 cm, Full HD. Cu un raport calitate pret excelent, acest televizor are imagine foarte clara, functie de monitor, sunet excelent pentru living mai mic. Un televizor elegant ce ruleaza rapid pe youtube sau Netflix, astfel ca vezi orice iti doresti mai rapid si mai simplu. Arata exceptional, are un design slim si reactioneaza aproape imediat ca timp de raspundere. Il gasesti acum la super pret, vezi AICI oferta eMAG.

Soundbar curbat Samsung, 2.1, 260 W, subwoofer argintiu. Acest soundbar se potriveste perfect alaturi de un televizor Samsung curbat, sa te bucuri la capacitate maxima de un sunet remarcabil. Ai sistem de sunet surround fara sa te mai incurci in cabluri, astfel ai experienta cinematografica la tine pe canapea. Ai nevoie de o singura telecomanda, astfel incat nici nu trebuie sa te ridici din pat pentru a controla functiile soundbar-ului. Vezi AICI super oferta eMAG la acest sistem audio.

Microsistem audio Pioneer, CD/MP3, USB, Aux In, Fm Radio, telecomanda, iesire casti, 2 x 15 W. E tot ce iti poti dori, are display mare si comenzi de metal, plus o putere de iesire de 15 W pe canal. Dispune, de asemenea, de un egalizator suplimentar cu patru posture presetate si functia P-bas, care contribuie la flexibilitatea sistemului. Pe langa CD si radio FM, aceste sistem reda si fisiere MP3 de pe memorii USB, oferindu-ti posibilitatea de a asculta muzica veche preferata si nu numai. Vezi AICI detalii despre aceasta oefrta.

Boxa portabila Grunding, Bluetooth. Asculti muzica preferata oriunde si oricum prin conectiunea wireless. Conectezi rapid si simplu prin Bluetooth atat laptopul, cat si telefonul sau tablet si asculti muzica preferata la super sunet in masina, in vacante si chiar in parc. O iei cu usurinta cu tine si te bucuri de calitatea excelenta a sunetului. Cu un design modern si foarte simpatci, boxa este foarte practica si usor de utilizat. Pornesti si opresti muzica rapid, iar portul auxiliary iti permite sa conectezi boxa prin cablu la orice dispozitiv vrei pentru a continua petrecerea. Iata AICI mai multe detalii.

eBook Reader New Kindle Glare 6. Touch screen, 8th Generation, wi-fi. Aceasta generatie de eBook este mai subtire si mai usor, fiind mult mai confortabil pentru calatoriile lungi si nu numai. Te bucuri de lectura fara intrerupere, dispunand de un contrast ridicat, eliminand astfel efectul de orbire in orice situatie. Ochii nu iti obosesc, caci pagina are aceeasi stralucire si nu ai nevoie de adaptare la luminozitate. Bateria dureaza saptamani, poti cauta definitii, poti face citirea mai usoara marind scrisul si citesti gratuit mii de carti. Iata cadoul perfect pentru cineva care iubeste cititul, intra AICI pentru a vedea mai multe detalii.

Controller Sony PS2, Dualshock 2, wireless 2.4G. Ai mai multe functii intr-un singur controller, joystick, volan, casti, ce este compatibil cu PSX, Playstation si Playstation 2. Ai acumulator cu baterii si tehnologie Bluetooth si wireless. Pe scurt, cadoul ideal cand esti in pana de idei, mai ales la super pret. Intra AICI pentru a vedea mai multe detalii despre oferta eMAG la acest produs.

Rama foto digitala Serioux SmartArt, slim. Un pachet excelent pentru partenerul plecat vesnic in delegatii, ce cuprinde rama foto, manual, adaptor AC/DC, telecomanda. Se pot stoca imagini in format JPEG, ai suport audio MP3 si WMA, suport video MPEG1, MPEG2, poti avea carduri de memorie SD/MMC/SDHC/MS6. Incepe succesiunea de imagini imediat cum este introdus un card de memorie, dar rama permite afisarea ceasului, calendarului si imaginilor. Alegi ce viteza de succedare iti place si tipul de tranzitie. Ajustezi simplu luminozitatea, contrastul si saturatie. Vezi detalii AICI despre oferta eMAG.

Camera video sport Evolio iSmart FHD. Aceasta dispune de un display de 1.5 inch si o baterie ce tine suficient pentru filmare neintrerupta de 90 de minute. In plus, iSmart PRO poate face si fotografii, avand senzor optic de 12 MP. Poti pune si un card MicroSD pana la 32 GB pe care sa inregistrezi pana la 320 minute la rezolutie HD si 240 minute la rezolutie FHD. Ai pachet complet de accesorii, camera putand fi utilizata atat sub apa, cat si pe bicicleta, motocicleta sau masina. Vezi AICI mai multe despre oferta eMAG la acest produs.

Sistem de navigatie Navon A500, harta full Europa, upgrade gratuity 1 an, Android, Bluetooth. Ai rapiditate in functionare si utilizare, viteza de procesare marita, rulare rapida a aplicatiilor. Ofera modalitati inteligente de vizualizare a tipurilor de traseu, afiseaza cea mai indicate ruta, in functie de ziua din saptamana si ora din zi. Are cel mai mare nivel de detaliere a hartilor pentru Europa si cel mai nou grad de acoperire pentru acest pachet. Merita sa vezi oferta eMAG AICI la acest produs.

 

 

    

 

Mai multe articole despre:
null