MENIU

E OFICIAL - mişcare DISPERATĂ a Antenei 1. Ce a decis cu emisiunea "Dansează printre stele"

Dansează printre stele - juriu

Mutarea emisiunii Dansează printre stele este oficială, cel puțin pentru următoarea perioadă. Programul de divertisment al Antenei 1 va fi duminică, 26 octombrie și apoi marți, pe 28 octombrie.

 Antena 1 a anunțat oficial că programul va fi duminică, 26 octombrie, și apoi marți, 28 octombrie. Postul de televiziune mai anunță și intrarea unui nou membru în juriu, pentru cele două ediții, care vor fi dedicate folclorului: Marin Barbu – Nea Mărin, scrie paginademedia.ro.

Antena 1 încearcă seara de marți, după ce, duminica, Dansează printre stele a fost depășită în rating, la distanță mare, de filmele de pe Pro TV. În plus, duminicile cu alegerile pentru Cotroceni ar fi adus un interes și mai scăzut pentru programul de divertisment.

Show-ul de dans, prezentat de Horia Brenciu, și produs de Mona Segall, a avut până acum trei ediții. De fiecare dată emisiunea s-a clasat după filmele de pe Pro TV. Începând cu debutul, când show-ul de peste patru ore a fost urmărit de un milion de persoane, clasându-se după Pro TV care a avut 1,7 milioane de persoane.

Mai multe articole despre:
Mona Segall nea mărin Dansează printre stele