MENIU

E bine sau nu pentru România să adere la Euro? "Jocuri de Putere" cere prima dezbatere naţională

După 25 de ani în care politicienii au irosit potenţialul ţării şi au pierdut toate pariurile, Klaus Iohannis le propune românilor primul PROIECT MAJOR DE ŢARĂ: aderarea la zona euro. În această seară, de la ora 21.00, “Jocuri de Putere” face pasul următor şi îi cere preşedintelui să iniţieze PRIMA DEZBATERE NAŢIONALĂ VITALĂ PENTRU ROMÂNIA pe tema trecerii la moneda UE.

Urmăreşte o dezbatere incitantă, fără niciun tabu, despre avantajele participării la singurul proiect european care ne poate ridica nivelul de trai! Care sunt însă costurile? Cât de pregătită este România? Ce îi lipseşte? Unde se poate împotmoli? 

Va reuşi preşedintele să obţină un consens politic pentru adoptarea primei strategii economice de la care să nu se abată niciun Guvern de-acum înainte? 

Va reuşi România să corecteze erorile făcute în momentul negocierii Tratatului de aderare? 

Iar de la ora 23.00 analizăm pe toate feţele scandalul FIFA şi îţi spunem impactul pe care îl va avea asupra României. Ce se va întâmpla cu banii din drepturile de televizare? Ce riscăm să pierdem? 

Numai la “Jocuri de Putere”, în această seară, împreună cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, de la ora 21.00 la 24.00, la Realitatea TV!

Mai multe articole despre:
Aderare euro Rareş Bogdan jocuri de putere