MENIU

Dorel lovește din nou. Risc de explozie în Vaslui - A fost spartă conducta de gaze de muncitorii care lucrau la rețeaua de apă - VIDEO

Dorel lovește din nou. Risc de explozie în Vaslui: A fost spartă conducta de gaze de muncitorii care lucrau la rețeaua de apă

Risc de explozie în Vaslui după ce muncitorii care lucrează la refacerea rețelei de apă și canalizare au spart marți o conductă de gaz.

Mai mulți muncitori care lucrează la reabilitarea rețelei de apă și canalizarea a municipiului Vaslui au spart marți o țeavă de gaze naturale. Incidentul a avut loc la ieşirea din Vaslui spre Negreşti, într-o zonă intens circulată, la Motor Grup.

Pompierii și polițiștii au intervenit pentru asigurarea zonei și fluidizarea traficului.

„Detașamentul de pompieri Vaslui asigură măsuri PSI la o țeavă de gaze naturale care a fost avariată de angajații unei societăți comerciale. Intervenția are loc în municipiul Vaslui,  pe strada Călugăreni,  în zona Motor Grup – Agroland. La fața locului intervin și trei echipe ale distribuitorului zonal de gaze naturale. Teava de gaz a fost avariată (spartă) pe timpul efectuării lucrărilor de săpături mecanizate pentru canalizare, în municipiul Vaslui”, a declarat reprezentantul ISU Vaslui.

În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime.