MENIU

Dorel dărâmă tot ce prinde! Ce s-a întâmplat când a intrat pe stadion, la Târgu Jiu

Demolările sunt punctul forte al muncitorilor în construcţii. Angajaţii firmei care modernizează stadionul din Târgu Jiu nu s-au putut opri după ce au pus la pământ tribunele. Ei au intrat cu utilajele şi pe pista de atletism construită recent şi care ar fi trebuit lăsată neatinsă. Nota de plată - un milion de lei.

Stadionul din Târgu Jiu va fi unul ultramodern. Cel puţin aşa speră localnicii şi autorităţile. Pista de atletism era singura parte din fosta arenă care nu avea nevoie de renovări. Ea a costat un milion de lei şi corespundea standardelor europene. Însă, într-un avânt muncitoresc, a fost distrusă. Autorităţile nu par însă îngrijorate.

Primarul din Târgu Jiu explică: "O vor face dumnealor, pe banii companiei".

Localnicii spun că problemele în construcţii au devenit deja tradiţie în oraşul lor.

"Din păcate, în oraşul ăsta niciun proiect de rezonantă nu a fost dus la bun sfârşit. Atunci când au început să construiască stadionul şi-au adus aminte că o parte din teren nu le aparţinea. Deci după ce au început lucrările", povesteşte un locuitor.

Reprezentanţii firmei de construcţii susţin că nu au putut evita stricăciunile la pistă, fiindcă spaţiul era prea îngust pentru utilaje. Lucrările la stadionul din Târgu Jiu au început în toamna anului trecut şi ar trebui să se încheie la finele acestui an. Costul total al lucrărilor ajunge la 22 milioane de euro.

Mai multe articole despre:
Târgu Jiu Dorel stadion târgu jiu