MENIU

Cutremur Gorj. O angajată de la un fast food din Tg Jiu a sărit pe geam în timpul seismului (VIDEO)

Foto arhivă

Angajata unui fast food din orașul Târgu Jiu a ales calea cea mai rapidă de a scăpa din clădirea în care lucra: a sărit direct pe geam. 

Pe imagini se observă cum una dintre angajate sare pur și simplul prin locul din geam pe unde sunt serviți clienții, iar cealaltă se ascuns sub tejghea. Acestea au avut o reacție rapidă și s-au pus la adăpost. 

Aproximativ 100 de apeluri telefonice la 112 au fost înregistrate în urma cutremurului din Gorj de 5,7 grade.

„În urma cutremurului produs în județul Gorj în data de 14.02.2023, ora 15:16:52 cu magnitudinea ML 5.7, la adâncimea de 6.3 km în Oltenia, județul Gorj, cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter, dispeceratul ISU Gorj a primit peste 100 de apeluri din partea cetățenilor, fiind semnalate fisuri apărute la clădiri sau elemente de construcție de la fațadele clădirilor care s-au desprins sau care au fost afectate și puneau în pericol pietonii.

Echipajele de intervenție ale ISU Gorj au intervenit în zonele în care au fost semnalate probleme, concomitent cu misiunile de recunoaștere/patrulare pentru identificarea unor posibile efecte ale seismului“, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

 

@pofticiosu__ Cutremur Targu-Jiu🙏🙏🙏🙏 #lapofticiosu ♬ Epic Music(863502) - Draganov89