MENIU

Sebastian Burduja are soluția pentru evitarea plimbării între clinici: un spital multidisciplinar la București

Sebastian Burduja are soluția pentru evitarea plimbării între clinici: un spital multidisciplinar la București

Sebastian Burduja consideră că este nevoie de un spital multidisciplinar în București, care să deservească toată regiunea. Candidatul PNL la Primăria Capitalei vrea evitarea plimbării între clinici.

„Eu aș vedea un asemenea spital și în București. Avem un mare spital la Viena, avem un mare spital la Istanbul, nu avem un spital în România care să deservească toată regiunea noastră", a menționat Sebastian Burduja, cu referire la cazul actorului Florin Piersic, plimbat între clinici în Cluj Napoca și București. 

Din păcate, acest caz nu este singular, iar Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Generală, vorbește despre necesitatea unui spital multidisciplinar în București. 

Marile capitale europene dețin astfel de unități medicale în măsură să trateze pacienți cu multiple afecțiuni și pot răspunde pacienților cu diagnostic care în România îi plimbă între spitale și specialități diferite. 

Ministrul Energiei și candidat la postul de primar general vede, astfel, nevoia unei investiții de acest fel în sistemul de sănătate românesc, tocmai pentru a nu mai pune pacientul pe drumuri, pierzând timp valoros pentru recuperare.