MENIU

Când poți mânca dulciuri fără să te îngrași. Trucul care te va ajuta să te delectezi cu bunătăți fără să adaugi kilograme în plus

Când poți mânca dulciuri fără să te îngrași

Pofta de dulciuri este un sentiment universal, care ne face să ne întrebăm mereu: "Cum pot să mă delectez cu acele delicioase prăjituri fără să mă îngraș?" De fapt, mulți dintre noi simțim că pofta de dulciuri este o lovitură pentru dietă, dar este adevărat că nu trebuie să fim nevoiți să renunțăm la bunătățile pe care le îndrăgim. Există însă un truc, un secret care ne permite să ne delectăm cu bunătăți fără să adaugăm kilograme în plus.

Mâncarea de dulciuri este unul dintre cele mai mari temeri ale oamenilor care încearcă să mențină o dietă sănătoasă. De fapt, mulți dintre noi simțim că nu putem renunța la bunătățile pe care le îndrăgim, în special în ceea ce privește dulciurile. Dar, conform specialiștilor, există un secret pentru a controla poftele de dulciuri și astfel să menținem o dietă sănătoasă.

Cu toții am auzit că glucidele îți sabotează orice dietă ai ține. Însă se pare că există un moment al zilei când nu este atât de periculos să mănânci dulce. Ba dimpotrivă, e chiar bine să mănânci ciocolată la micul dejun!

Cât te costă să îți cânte Anna Lesko la petrecere. Cântăreața „arde în flăcări” pentru o sumă frumușică

Specialiștii spun că acest lucru se datorează faptului că în prima oră a zilei, corpul nostru are nevoie de un boost energetic și de un anumit tip de hormoni pentru a ne ajuta să ne simțim bine și să ne concentrăm.

Un studiu efectuat de Universitatea Syracuse, din SUA, a descoperit că dacă îți mănânci desertul de dimineață, organismul va avea întreaga zi la dispoziție să îl digere.

De asemenea, creierul se hrănește cu glucoză, așadar este bine și pentru minte și pentru corp să nu amâni desertul pentru mai târziu.

Conform specialiștilor, dacă mănânci zilnic dulce, tot ceea ce contează este să consumi dimineața deoarece în felul acesta îți satisfaci poftele încă de la prima oră și vei avea timp sufiecient să arzi caloriile în plus.

Implantul cerebral al lui Elon Musk s-a stricat în creierul pacientului. Neuralink fost nevoit să recunoască, într-un final

 

Mai multe articole despre:
dulciuri dieta ciocolata ingrasi studiu glucide glucoza