MENIU

Se iubesc, au pus o poză pe internet și toți sunt cu ochii pe ei: "E îngrozitor cum atârnă acolo"

Oamenii cu ceva influență pe rețelele sociale au transformat numărul de urmăritori și de aprecieri într-o obsesie. Sunt indivizi care chiar folosesc un cont de Instagram în mod profesionist și câștigă foarte mulți bani, dar și alții care încearcă să-i copieze nu foarte productiv. Așa e cazul cu un cuplu care-și vede acum visul distrus, dacă judeci pe baza comentariilor de pe internet.

Kelly și Kody formează un cuplu foarte popular pe internet. Recent, ei au pus o poză din bali. Nimic ciudat, până când nu vezi imaginea. El e în piscină, ea e în afara ei și se sărută. "Secretul" e însă că piscina e în resortul Kayon Jungle și e denumită infinity pool.

Numele piscinei vine de la faptul că n-are margini. Practic, apa e până pe margine și pare un infinit de apă. Ei bine, fata putea oricând să cadă. Asta a șocat oamenii de pe internet care au văzut imaginea. Cei doi trăiesc din ce pun pe internet și asta-i motivează de fiecare dată să facă și mai mult ca să șocheze, să atragă atenția.

Nu este nimic greșit în transformarea internetului în sursă de venit, mai ales dacă ceea ce oferi pe rețelele sociale este conținut creativ autentic și ajută o mulțime de oameni din diverse colțuri ale lumii. Devine însă o problemă când tot mai mulți tineri încearcă să copieze acești influenceri, dar o fac într-un mod distructiv pentru ei înșiși.

Ce au spus oamenii pe internet despre cei doi

"Îi învățați pe alți oameni să facă lucruri stupide și să-și asume riscuri inutile", a scris un internaut la poza cu cei doi. "Nu cred că a meritat riscul asumat. Chiar dacă a fost ideea ei", a fost alt comentariu. "Asta e o poză grozavă, dar e îngrozitor cum atârnă ea acolo", a comentat cineva. "

În cazul lui Kelly și Kody, cei doi spun că n-au fost niciodată în pericol. Sigur, așa cum vezi în poză, nebunia pare imensă. Dar fata a asigurat internetul că nu e vorba de nimic atât de periculos pe cât pare.

Cei doi, foarte probabil, nu-și vor pierde fanii. Ceea ce nu se poate spune despre Jessy Taylor, fata care a cucerit internetul, dar din cauza comportamentului ei.

Acum e renumită pe internet pentru că a plâns în hohote într-un clip pe YouTube pentru că i-a fost închisă pagina de Instagram pe care se chinuise să strângă 113.000 de urmăritori. Fata spune că nu știe să facă altceva, iar acea pagină era viața ei. Acum îi e teamă că trebuie să se ducă la muncă.

Mai multe articole despre:
internet online cuplu instagram